Sklep interntowy - poszukuję osoby siedzącej w temacie
Sklep interntowy - poszukuję osoby siedzącej w temacie
Poszukuje osoby która zna się dobrze na gotowych skryptach php sklepu internetowego (dot. sklepu komputerowego) - chodzi o modyfikacje + instalacje na serwerze. Oczywiscie odplatnie ale za przystępną cenę - w przyszłości przewidziana dodatkowa współpraca przy innych projektach - proszę o szybki kontakt
-
Michał Fikus
- Przelotem

Re: Sklep interntowy - poszukuję osoby siedzącej w temacie
Proszę podać nazwę skryptu, który miałby zostać zainstalowany oraz modyfikacje, które chciałby Pan mieć wprowadzone.
Zazwyczaj wystarczy poprostu znajomoć PHP, ponieważ niektóre skrypty mogš się ogromnie różnić.
Zazwyczaj wystarczy poprostu znajomoć PHP, ponieważ niektóre skrypty mogš się ogromnie różnić.
Ja proponuje autorski skrypt sklepu internetowego. Demonstracyjna wersja tego sklepu znajduje sie pod adresem
sklep.kapitanat.one.pl
W przypadku jakis dodatkowych pytan prosze wyslac maila do autora(sdres na stronie).
Pozdrowienia
sklep.kapitanat.one.pl
W przypadku jakis dodatkowych pytan prosze wyslac maila do autora(sdres na stronie).
Pozdrowienia
Michał - dzięki za info, bedziemy w kontkacie by priv
Marim - widziałem, napisałem ale odpowiedzi się nie doczekałem
Marim - widziałem, napisałem ale odpowiedzi się nie doczekałem
horna666 - osoba ktora pisala ten sklep przebywa aktualnie w Meksyku i ma utrudniony dostep do neta takze mysle, ze w przeciagu 1-2 dni ci odpisze (jak juz tego nie zrobila).
Tak dostałem odpowiedż, ale cena powaliła mnie wprost na kolana... ze śmiechu... haha
Mozesz ujawnic wysokosc tej ceny?horna666 pisze:Tak dostałem odpowiedż, ale cena powaliła mnie wprost na kolana... ze śmiechu... haha