witam
prosze o ocene layotu przyszlej strony studenckiej mojej szkoly
http://www.hicior.com/collegium
Aspekty tecniczne nie sa jeszcze dopracowane, wiec nie jezdzijcie po tm za bardzo.
PS Szkola znaduje sie w Palacu Kultury stad te grafiki po bokach na gorze.
[ocena] ocena layoutu
Re: [ocena] ocena layoutu
nie podoba mi sie ulozenie tych cieniowanych linii, ktore praktycznie sa kiepskie, zreszta grafika nie jest jakas koszmarna, ale jest bardzo prosta, niewiem, bycmoze stawiales na wygodnosc poruszania sie po serwisie (no prawie ci sie udalo) - te linie wygladaja jeszcze gorzej pod Mozilla. ten obrazek z przyszlym layem to jest wersja ostateczna? jesli tak to to co stwierdzilem wyzej odnosi sie tez do niego. I jeszcze jedna merytoryczna uwaga - haslo na topie KOMPLETNIE nie pasuje do strony, ktora ma zwiazek ze studentami (tak mi sie wydaje).
Przykro mi ale nie ma tutaj co oceniac... Polecam zrobienie strony od poczatku z nowym pomyslem
Linie wyglądają jak border źle skonstruowanej tabelki..
Skoro w topie nie ma jakiegoś zadziwiającego tła - zmniejsz go.
Wogóle top jest mało efektowny - ten napis ma wydawać się ekspresyjny, ale tego tu nie widać... poza tym te wieże... co to ma być? Dla mnie wygląda to na pajac kultury, ale dla człowieka z Gdańska, czy z Kretowin?...
Za pusto tu - strona jest nieproporcjonalnie duża względem treści...
Chcesz zaprezentować (tak mis ie wydaje - linki nie działają) Collegium - newsy nie są tu najważniejsze...
Menu niepotrzebnie powtarzasz - strona nie jest jakoś wielce rozbudowana - użytkownik sie nie pogubi.
Ocena: 1/10 - "Nie podoba mi się"
Skoro w topie nie ma jakiegoś zadziwiającego tła - zmniejsz go.
Wogóle top jest mało efektowny - ten napis ma wydawać się ekspresyjny, ale tego tu nie widać... poza tym te wieże... co to ma być? Dla mnie wygląda to na pajac kultury, ale dla człowieka z Gdańska, czy z Kretowin?...
Za pusto tu - strona jest nieproporcjonalnie duża względem treści...
Chcesz zaprezentować (tak mis ie wydaje - linki nie działają) Collegium - newsy nie są tu najważniejsze...
Menu niepotrzebnie powtarzasz - strona nie jest jakoś wielce rozbudowana - użytkownik sie nie pogubi.
Ocena: 1/10 - "Nie podoba mi się"