Witam serdecznie. Mam maly problem z poprawnym wyswietlaniem sie mojej strony http://www.smslodz.pl/1/index.html Problem jak pewnie zauwazycie polega na "rozlanym" menu, ktore nie chce zachowywac swoich parametrow czyli wysokosci glownie. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Oczywiscie chcialbym, aby jedyna komorka jaka sie rozszerzala byla komorka znajdujaca sie pod ostatnim linkiem strony. Taka z szarymi falbankami. Z gory dziekuje za pomoc.
TRACK
[html] problem z wygladem strony
Re: [html] problem z wygladem strony
Poprostu wrzuć butony do jedenj tabli i wyrównaj do góry
Chyba
I powinno pomoc
Chyba
Kod: Zaznacz cały
valgin="top"Re: [html] problem z wygladem strony
Rozumiem, że chodzi ci o odstęp między "O nas" i "Kontakt"?
Jeżeli tak, to usuń wypełniacze .
Jeżeli tak, to usuń wypełniacze .
Niestety zrobilem tak jak mowiliscie i nie dziala. Link ten sam juz ze zmienionym kodem strony. Z gory dzieki za pomoc.
TRACK
TRACK
Może rada będzie trochę kiepska, ale mimo wszystko radzę Ci, żebyś tabelę stworzył jeszcze raz - te zagnieżdżone tabelki, które wygenerował ImageReady są conajmniej dziwne i według mnie lepiej jest je zrobić od nowa (użyj jakiegoś edytora - np. Dreamweaver'a), niż poprawiać. A na marginesie jeszcze - zamiast walić "naście" jpg-ów do do nagłówka tabeli zrób po prostu jednolite tło i napisz to po prostu - nazwa firmy/adres to przecież zwykły Arial...