Co sądzicie o tym - www.dbsa.prv.pl serwisie?
Co sądzicie o tym - www.dbsa.prv.pl serwisie?
Oceńcie jak podoba wam sie szata graficzna, poziom działów informacyjnych, ilość multimedii oraz wygodne posegregowanie ich. Z góry dzięki
... www.dbsa.prv.pl (!)
Re: Co sądzicie o tym - www.dbsa.prv.pl serwisie?
Grafika jest denna. DNO... Nie podoba mi się. Odrzuca...
Cześć. Hygin jak zwykle napisał "dno"
, ale ja doceniam Twoją pracę i zaangażowanie. Jeżeli miałaby to być strona firmy promującej np. depilatory do użytku podczas pełni księżyca to pewnie można by się było czegoś czepić, ale w tym akurat przypadku uważam, że strona jest OK. Widać, że dużo czasu jej poświęciłeś - przynajmniej merytorycznie - i chociaż osobiście nie znoszę mangi i okolic, to jeżeli moje skromne zdanie sie liczy, to ode mnie plus. Nawigacja łatwa mimo "okrutnie" rozbudowanego menu, kolory nie odrzucają, dosyć szybkie ładowanie, może tylko do poprawy główna ramka - tak, żeby była wyśrodkowana, a nie "trochę na lewo" oraz literówki. I to na tyle...
No to ja uzasasdnię, dlaczego odrzuca. Nie lubię rozmazanych stron, a ten ludzik w topie zdaje się pilnować tej strony i nikogo na nią nie wpuszczać. Taki layout mi się nie podoba. Napewno nie zachęcił byś mnie tym do polubienia mangi... Takie jest moje zdanie.
6+/10 wygląd nie jest nadzwyczajny i nie jest zły. spoko 
-
Przemysław Szymik
- Nowy

Strona jak strona. Masjtersztyk to nie jest, ale przynajmniej nie odrzuca na dzień dobry, jak to jest w przypadku innych (inni wiedzą;) ).
A co zachęcania do wejścia na stronę - to wydaje mi się że jest to serwis dla ludzi w klimacie mangi...
Hygin->
Dobrze, że to tylko Twoje zdanie;)
A co zachęcania do wejścia na stronę - to wydaje mi się że jest to serwis dla ludzi w klimacie mangi...
Hygin->
Kod: Zaznacz cały
a ten ludzik w topie zdaje się pilnować tej strony i nikogo na nią nie wpuszczać.