Poszukiwany GRAFIK do stałej współpracy.

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
don

Poszukiwany GRAFIK do stałej współpracy.

Post autor: don »

Poszukujemy grafika do stałej współpracy.

CEL : leyout z elementami flashowymi profesjonalnie pocięty wg moich wskazówek.

Alternatywnie : kompletna witryna w "full flash'u"

idealny człowiek :

- jest non stop w sieci dostępny pod GG
- robi grafy na własnych materiałach
- flasha ma jednym palcu
- photo shopa w paznokciu tego samego palca co flasha
- tnie graficzki profesjonalnie, szybko i "mądrze"
- jest dyspozycyjny, zrobić 2 leye w ciągu 24 h to nie problem dla niego
- jest zajebiście kreatywny, nie szablonowy itp

Jeśli nawiążemy współprace - możesz liczyć na 2, 3 zlecenia na tydzień.

Pod adresem http://www.3card.net/projekty znadują się prace mojego obecnego grafika - to wyznacza minimalny poziom realizacji.

Swoje portfolio proszę wysyłać pod adres [email protected] Proszę również określić się finansowo - na swoich pracach oraz RÓWNIEŻ na tych z http://www.3card.net/projekty

Prosze w mailu podac swoje GG

czekam na Was

Don
skaut

Re: Poszukiwany GRAFIK do stałej współpracy.

Post autor: skaut »

Dwa projekty na tydzien to duzo. obecnie mam roboty full, na serwisie, w firmie luz, wiec moze ten full dalby sie jeszcze doladowac. Piszesz o kreatywnosci, ale zeby byc kreatywnym to trzeba miec kurde troche czasu. ostatni szablon zrobilem w kilka godzin co prawda i to bez pomyslu, ale wyszedl, moim zdaniem niezly. portfolio moge wyslac mailem spakowane, jesli Cie interesuje. a co do Waszych projektow to nie laduja sie, nie wiem czy to wina tego mojego komputera czy Wasza. wspolprace ewentualna, dopiero za jakis tydzien jak podlacze lacze do domu. co do pomyslowosci, to nie brakuje mi jej. dusza artysty, technikum drzewne i rzeźba, kursy rysunku, i tym samym doszedlem do grafiki komputerowej. flasha znam, ale nie obsluguje zaawansowanego Action scriptu. raczej kieruje uwage w strone wystroju, ruchomego tez. to ze nie umiem robic wybuchow, nie znaczy ze nie umiem wymyslic efektow. Zobacz na www.racjonalista.pl od niedawna jestem tam grafikiem, w redakcji nawet mnie widac. a poza tym to studiuje dziennikarstwo na UWr. kontakt [email protected]
ODPOWIEDZ