[zlecenie] stworzenie prywatnej strony www
[zlecenie] stworzenie prywatnej strony www
jesli masz doświadczenie przy tworzeniu stron, wiesz jak to zrobić ( jestem poczatkującym jesli chodzi o tworzenie www ) to napisz proszę jak i za jaką cenę możesz mi pomóc.
Re: [zlecenie] stworzenie prywatnej strony www
To oczywiscie zalezy od samej strony. Po pierwsze czego oczekujesz - kompletnej strony z uzupelnionymi danymi czy np. tylko samej grafikii? Po drugie - co to za strona - wiadomo przeciez ze homepage jest zrobic latwiej niz ogromny portal.
hmm
to zalezy czy ona ma byc z gotowego darmowego szablonu czy nowy design (jak design to zaraz cena wyzsza o nawet 100 zl tylko kosztuaj srednio designy)
i o czym ona ma byc jak obszerna itp
oczywiscie takze w gre wchodzi termin
moje www
www.telq.prv.pl
www.juvet.w.pl
gg 2154201 napisz to mzoe sie dogadamy
to zalezy czy ona ma byc z gotowego darmowego szablonu czy nowy design (jak design to zaraz cena wyzsza o nawet 100 zl tylko kosztuaj srednio designy)
i o czym ona ma byc jak obszerna itp
oczywiscie takze w gre wchodzi termin
moje www
www.telq.prv.pl
www.juvet.w.pl
gg 2154201 napisz to mzoe sie dogadamy
Jesli to aktualne to moge sie tym zajac. Cokolwiek by to nie bylo. Cena do uzgodnienia na GG
Ja mógłbym Ci wykonać stronkę. Zobacz: www.projektowaniestron.prv.pl . Jak Ci się będzie podbać to na GG: 2582459.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hej, chłopaki, nie widzicie, że eNDy to biedny newbie, który chce mieć tylko swoją małą, prywatną stronkę internetową?
eNDy, jeżeli to nie ma byc jakiś wielki projekt, to ja Ci mogę taką stronkę strzelić za darmo w wolnym czasie... a co, miły jezdem
Jak chcesz, to wyslij mejla na adres [email protected]
eNDy, jeżeli to nie ma byc jakiś wielki projekt, to ja Ci mogę taką stronkę strzelić za darmo w wolnym czasie... a co, miły jezdem
Jak chcesz, to wyslij mejla na adres [email protected]