[ocena] Lap.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

[ocena] Lap.pl

Post autor: Dawid Kulbaka »

Proszę o ocenę graficzną (nie oferty) :wink: strony lap.pl
Konstrutywna krytyka, błedy, czy coś poprawić, coś zmienić ? - wszytko mile widziane. Dodam tylko, że strona jest zgodna ze standardami W3C jeśli chodzi o język XHTML.

http://www.lap.pl
Hygin
Moderator
Kontakt:

Re: [ocena] Lap.pl

Post autor: Hygin »

Jeśli stawiasz na klientów z tkstowymi przeglądarkami, to całość powinna wyglądać dobrze.
Tutaj wszędzie zalega wszechogarniająca pustka... Reszta ładna... :D
Ta strona się rozwala pod mozzi... Jak możesz David! :P
Mikołaj Barczentewicz
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Mikołaj Barczentewicz »

Dlaczego tylko XHTML 1.0 trans. Jak szaleć to szaleć. Lepiej od razu XHTML 1.1. Wbrew pozorom nie jest taki rygorystyczny.

Trochę szara ta strona. Mi się jednak podobaja bardziej kolorowe designy (nawet z płatnych szablonów).

Z menu dzieją się różne dziwne rzeczy. Ale brawo za wykorzystanie css. Z uporem maniaka wpajam wszystkim, że to najlepsze rozwiązanie.

Według mnie to trochę za spartańsko jak na taki układ (za mało kolorów). Jak w założeniu miało być szaro to lepiej było zrobić coś jak na home.pl.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

Hygin Delimat pisze: Ta strona się rozwala pod mozzi... Jak możesz David! :P
No ja sam przeca używam Mozilla Firefox 8 i jest wszytko ok, możesz powiedzieć gdzie widzisz błędy? Sprawdzaliśmy pod Opera, IE i Moziila - wszędzie powinno być OK.
Ostatnio zmieniony śr sie 18, 2004 6:29 am przez Dawid Kulbaka, łącznie zmieniany 1 raz.
Hygin
Moderator
Kontakt:

Post autor: Hygin »

napisy w ofercie na stronie głównej nie trzymają się swoch miejsc na obrazku.
Dawid Kulbaka
Administrator
Kontakt:

przepraszam, za dociekliwosc, ale strasznie interesuje mnie co jest nie tak. Mógłbys wyjasnic bardziej szczegolowo i ew. przyslac screena z bledami? Był bym bardzo zobowiazany. :wink:
viraptor
Zaczyna działać
Zaczyna działać
Kontakt:

Post autor: viraptor »

Moz 1.7 i nie widze zadnych problemow. Pozatym brakuje mi tylko jakiegos lagodnego tla pod wszystkimi tekstami... mam wrazenie pustki na stronie.
Pozatym super. Gratuluje wykonania.
Maciej Skrobiński
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Maciej Skrobiński »

Strona jest przejrzysta i chyba o to chodziło, dość mam już stron gdzie jest nawalone pełno grafiki i zbędnego tekstu. Kolorystyka jest łagodna , ale czerwone wstawki powodują jej ożywienie. Jeśli chodzi o poprawność wyświetlania w Mozilli to ja w wersji 1.7.1 nie widzę żadnych błędów. W nawiasie mówiąc znając Dawida to pierwszą przeglądarką na której była testowana strona była właśnie Mozilla.
ODPOWIEDZ