Proszę o ocenę graficzną (nie oferty) strony lap.pl
Konstrutywna krytyka, błedy, czy coś poprawić, coś zmienić ? - wszytko mile widziane. Dodam tylko, że strona jest zgodna ze standardami W3C jeśli chodzi o język XHTML.
Jeśli stawiasz na klientów z tkstowymi przeglądarkami, to całość powinna wyglądać dobrze.
Tutaj wszędzie zalega wszechogarniająca pustka... Reszta ładna...
Ta strona się rozwala pod mozzi... Jak możesz David!
Hygin Delimat pisze:
Ta strona się rozwala pod mozzi... Jak możesz David!
No ja sam przeca używam Mozilla Firefox 8 i jest wszytko ok, możesz powiedzieć gdzie widzisz błędy? Sprawdzaliśmy pod Opera, IE i Moziila - wszędzie powinno być OK.
Ostatnio zmieniony śr sie 18, 2004 6:29 am przez Dawid Kulbaka, łącznie zmieniany 1 raz.
przepraszam, za dociekliwosc, ale strasznie interesuje mnie co jest nie tak. Mógłbys wyjasnic bardziej szczegolowo i ew. przyslac screena z bledami? Był bym bardzo zobowiazany.
Moz 1.7 i nie widze zadnych problemow. Pozatym brakuje mi tylko jakiegos lagodnego tla pod wszystkimi tekstami... mam wrazenie pustki na stronie.
Pozatym super. Gratuluje wykonania.
Strona jest przejrzysta i chyba o to chodziło, dość mam już stron gdzie jest nawalone pełno grafiki i zbędnego tekstu. Kolorystyka jest łagodna , ale czerwone wstawki powodują jej ożywienie. Jeśli chodzi o poprawność wyświetlania w Mozilli to ja w wersji 1.7.1 nie widzę żadnych błędów. W nawiasie mówiąc znając Dawida to pierwszą przeglądarką na której była testowana strona była właśnie Mozilla.