[IRC] Daty spotkań
[IRC] Daty spotkań
Proponuję spotkanie ludzi, którzy korzystają z #webinside , gdyż wiem, że zazwyczaj nikogo nie ma
Termin? np. dzisiaj o 20.
Ostatnio zmieniony śr sie 25, 2004 1:19 pm przez Hygin, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [IRC] Daty spotkań
W piatek ?
o 20 ?
:D:D:D jakos nie wierze, ze duzo ludzi sie pojawi
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
ja proponuje niedziele o 21:30, pasuje? 
Pasuje.
A, to nawet ja wpadnę
.
Relacja ze spotknia. W szczycie było aż 6(!) osób: ja, Armendariz, David, Dreen, Narzil, Wojtek. Dlaczego tylko tyle? nie wiadomo.... O to zapis jednej rozmowy:
21:37 Armendariz no to o czym gadamy ?
21:37 Hygin o drzwiach od roweru
21:38 Armendariz hmmmmmm
21:38 *** Wojtekk bedzie za chwile
21:38 *** Wojtekk left #webinside
21:38 Armendariz tak widzlem najnowszy model
21:38 Hygin to są te na pilota?
21:39 Armendariz no na pilota i podnoszone automatycznie dzeki energi slonecznej i wybuchom na słońcu
21:39 Hygin te takie przezroczyste?
21:39 Armendariz nie ja widzalem cale czarne
21:39 Hygin (nie wiem, czy widziałem ten sam model)
21:39 Hygin no cóż
21:39 *** Dav quit polnet : Ping timeout: 180 seconds
21:39 Hygin cczarne też fajne
21:39 Armendariz z srebrnymi klamkami
21:39 Hygin jakieś dziwne
21:40 Hygin te, które ja widziałem były całe przezroczyste
21:40 Armendariz i z rózowym światełkiem ?
21:40 Hygin tak
"Webmaster też człowiek i pogadać potrafi" Czy ten kanał na pewno jest potrzebny? On jes opustoszały przez wielkie "O"! Jak wchodze to nawet ChanServa nie ma 
jest opustoszaly ale zauwaz kto go odwiedza... znani ludzie z forum - moim zdaniem o kanale bedzie mozna powiedziec ze faktycznie ruszyl dobie jak zaczna tam przychodzic newbie.
Proponuję 2. spotkanie dzisiaj o 21.00 (to dobra pora). Co Wy na to?
I PROSZĘ O PRZYJŚCIE JESZCZE JAKIŚ INNYCH OSÓB NIŻ DREEN, ARMEN, NARZIL, DAV, WOJTEKK, ok?, a w szczególności zapraszam tych, "nowych"
I PROSZĘ O PRZYJŚCIE JESZCZE JAKIŚ INNYCH OSÓB NIŻ DREEN, ARMEN, NARZIL, DAV, WOJTEKK, ok?, a w szczególności zapraszam tych, "nowych"
Znani ludzie z forum, którzy nie gadają o tematyce "forum-related" tylko jak na gg! To w zasadzie też nic nowego - do przewidzenai było, że osoby "znane" radzą sobie z problemami sami. Pytania naszych newbie z kolei..... no nie wszystkie, ale wiele........... Mimo to liczę na nich dzisiaj.
-
Mikołaj Barczentewicz
- Nowy

- Kontakt:
Coraz bardziej pesymistycznie podchodzę do tego irca. Ni chodzi mi nawet o samą ideę, tylko o to, że zawiodła praktyka.
O 21 mogę być, tylko po co? Tzn. o czym rozmawiać?
O 21 mogę być, tylko po co? Tzn. o czym rozmawiać?
Zawiodła praktyka.
o 21:00 byłem tylko ja i Narzil (mimo kłopotów z matrixem, dotarliśmy). pół godziny sie spóźnił [drin] . A Hygiś, zwołujący spotkanie, ........... no właśnie.
o 21:00 byłem tylko ja i Narzil (mimo kłopotów z matrixem, dotarliśmy). pół godziny sie spóźnił [drin] . A Hygiś, zwołujący spotkanie, ........... no właśnie.
Nie dotarł, kłopoty z isp (kn sux).