[flash mx 2004] ogólne problemy

Technologia Flash, czyli animacja na potrzeby stron WWW to świat daleko odbiegły od zwykłego programowania i kodu. Zapytaj o pomoc i podziel się z nami Twoimi problemami z zakresu Flasha.
Przemek_16

[flash mx 2004] ogólne problemy

Post autor: Przemek_16 »

Z prawej strony FLASH MX 2004 PRO wybieram z ramki ProgressBar!! Ale co zrobić by to działało?? Podobno jakieś komendy trzeba w jakąś ramkę wpisać!! A jak ktoś wie to może też wytłumaczyć inne z opcji np. Button.

Ta strona jest trochę bez sensu!! Nikt mi nie chce pomóc!! A chyba o to tu chodzi!! Człowiek który ja zrobił chyba powinien jako pierwszy pomóc!! Ten człowiek powinien mieć jakieś pojęcie o tym!! Nie jest to trudne jeśli sie wie!! Ja nie wiem bo mam pierwszy raz ten program w ręku!!
gruszek

Re: [flash mx 2004] ogólne problemy

Post autor: gruszek »

ja ci niestety nie pomoge, nie mam tego programu i nioe bede miec bo moj komputer na to nie pozwala :/
jesli tu niczego nie znalazles to zobacz na www.forum.webhelp.pl tam jest dosc duzy ruch wiec ktos moze bedzie wiedzial o co ci chodzi i jak to zrobic (osobiscie tamtegoo forum nie za bardzo lubie :wink: )
Przemek_16

Ja nie wiem po co te forum tam jest!! Od 2 dni nie moge się doprosić aby mi ktoś pomógł!! Odsyłają mnie do stron o innym temacie!!
mega
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: mega »

proponuje zaczac od dobrego poczatku :

Start
Przemek_16

Bez przesady!! Takie podstawy to znam!! Ale soundtracki są ok!!
A na stronie nadal nie ma tego czego szukam!!!!!! Mi ten preloader pasuje do strony którą chcę opublikować! Czy mógłby ktoś zrobić coś takiego i mi powiedzieć co pokolei trzeba robić??
Kamil Kierzkowski
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Kamil Kierzkowski »

czy na klawiszu F1 masz jakiś kolec? W helpie jest wszystko dokładnie wytłumaczone, krok po kroku. Wszystkie przypadki
Przemek_16

Jest ale po angielsku!! A ja nie znam a do flashzone od tygodnia nie można się zarejestrować!! A tam jest tłumaczenie!! Niestety jak napisałem nie dostałem od tygocdnia e-maila z nazwą strony gdzie można aktywować konto!!
ODPOWIEDZ