Witam,
wie ktos z was skad moge sciagnac takie zjezdzane menu jak jest na sronie www.proline.pl ?
chodzi mi o cos bardzo podobnego tzn takie male i zeby mozna bylo je umiescic w dowolnym miejscu.
Szukalem w sieci ale znajdowalem albo jakies wielkie to menu albo takie ze w kodzie bylo zapisane ze sie uruchamia na nowej warstwie - przez co nie mozna tego wszedzie wstawic.
Z gory dziekuje za pomoc,
Pozdrawiam
[ JAVA SCRIPT / DHTML ] Zjezdzane menu
Re: [ JAVA SCRIPT / DHTML ] Zjezdzane menu
Nie rozumiem w czym Ci warstwy przeszkadzają....Younior pisze:(...) albo takie ze w kodzie bylo zapisane ze sie uruchamia na nowej warstwie - przez co nie mozna tego wszedzie wstawic.(...)
Hmm... zle sie wyrazilem
same warstwy nie przeszkadzaja a nawet bylo by dobrze gdyby byly, ale chodzi o kwestie umiejscowienia menu na stronie - nie chce zeby bylo np na cala szerokosc
same warstwy nie przeszkadzaja a nawet bylo by dobrze gdyby byly, ale chodzi o kwestie umiejscowienia menu na stronie - nie chce zeby bylo np na cala szerokosc
No wiesz, na DHTML się aż tak dobrze nie znam ale myślę że rozmiary warstw da się bez problemu ustawić. Wystarczy że rzucisz tutaj odpowiedni fragment kodu i ja albo ktoś inny Ci z pewnością pomoże