podświatlane wiersze w tabeli

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
Wojciech Kocjan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Re: podświatlane wiersze w tabeli

Post autor: Wojciech Kocjan »

iro pisze:Więc wygląda na to, że w moim poście znalazły się 2 rzeczy, których miś nie obsługuje.
Nie sztuka znalezc cos dobrego, czego oni nIE zaimplementowali ;-)
iro pisze:Ale to coraz bardziej mnie utwierdza w przekonaniu, że dobrze zrobiłem przerzucając się na Firefoxa :D
Heh, oczywiste jest że dobrze zrobiłeś ;-) Szkoda tylko, że 90% pozostałych Internautów o tym nie wie...
riker
Nowy
Nowy

Post autor: riker »

Kod: Zaznacz cały

[...]

.NaglowkiTabeliOfertyWyniki {
	background: #20A000;
	font-family: Arial;
	font-size: 14px;
	font-weight: bolder;
	cursor: default;
	color: white;
}
To trzeba dodac jako styl table

Kod: Zaznacz cały

.WierszTabeliOfertyWyniki {
	background: #B0BF9F;
	font-family: Arial;
	font-size: 12px;
	cursor: default;
}
[...]
A to jako styl wiersz (<tr>)..

Nie wiem czy zle zrozumialem temat ale miala sie komurka podwietlac po najechaniu myszka. Ten kod sluzy do czegos innego czy z innych powodow mi nie dziala?
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Post autor: Yay Gree »

...ale kombinacji:-D
Panowie dzięki za podjęcie tematu, ale jak sami widzicie trzeba robic stronki przynajmniej pod 2 przegladarki [noCOMBINIRENnoPROBLEM], lioczy się efekt a jeżeli da się go uzyskac po najmiejszej lini oporu [jak pozwoliłem sobie przedstawć wcześniej]. Oczywiście niewątpliwie dyskusja bedzie cennym źródłem wiedzy dla innych.
ODPOWIEDZ