http://www.koszalka.net.pl/kosz/
Witam.
Moja druga strona - co prawda niedokonczona ale zarys juz jest.
Jak to oceniacie ?
ps.Wciąz sie zastanawiam nad strona glowna - wszystkie uwagi mile widziane.
Dzieki.
www.koszalka.net.pl/kosz/ - Proszę o ocenę i dobrą radę
Dzięki za wszystkie "opinie"
jak w tytule
-
wojtek kandela
Re: www.koszalka.net.pl/kosz/ - Proszę o ocenę i dobrą radę
Jako zwyklemu uzytkownikowi netu (poczekaj na specow od stron:P) nie podoba mi sie ten napis pod menu (flash), bo meczy oczy jak sie chce go przeczytac:)
Troszke nie pasuja mi te ikonki z menu. Tylko mowiac szczerze nie wiem od ktorej strony sie do nich przyczepic:) Wydaja mi sie za duze i za malo "ostre":
Na kazdej stronie sa te tytuly...Na "odbiciu" napis powinien byc bardziej przezroczysty.
Do tego napis Koszalka:/ hmm A moze sprobuj z jakims progrmem typu ulead cool3d? (No chyba ze tak wlasnie ma byc:) To by bylo na tyle.
to moje zdanie
Troszke nie pasuja mi te ikonki z menu. Tylko mowiac szczerze nie wiem od ktorej strony sie do nich przyczepic:) Wydaja mi sie za duze i za malo "ostre":
Na kazdej stronie sa te tytuly...Na "odbiciu" napis powinien byc bardziej przezroczysty.
Do tego napis Koszalka:/ hmm A moze sprobuj z jakims progrmem typu ulead cool3d? (No chyba ze tak wlasnie ma byc:) To by bylo na tyle.
to moje zdanie
Re: www.koszalka.net.pl/kosz/ - Proszę o ocenę i dobrą radę
Strona ucięta u góry i dołu. margin: 0;. Cień taki sztywny, bez wyrazu, zupełeni jakbys sie nauczył go co dopiero robić
. Ooo ikonki mogłby być bo mają klimat ale wymagają dopracowania szczegółów. Właściwie poza ikonkami to standardowa wszystko zmiany. Tzn. dodać tekst, wyrzuć tło z boku, etc. www.lipsum.com sie przyda pewnie ;]
dziekuje za komentarz
Wojtek dzieki za opinie.
Jak sie okazuje jedyna bo tzw. "spece" nie maja ochoty sie wypowiadac.
Pozdrawiam
Jak sie okazuje jedyna bo tzw. "spece" nie maja ochoty sie wypowiadac.
Pozdrawiam