Witam,
Chciałem zachęcić wszystkich do korzystania z serwisu www.Googler.pl
Jest to nowo powstałe forum na temat Google.
Znajdują się tam działy dla webmasterów: PP Googler, pozycjonowanie, promocja, wymiana linków.
Tak jak wspominałem serwis działa od niedawna. Jak dotąd nie był reklamowany. dziennie ma ok. 150 uniq odwiedzin.
Jak wszystko dobrze pójdzie to zmieniony zostanie troszkę styl. Będziemy wprowadzać modyfikacje. Wszystko wyjdzie w praniu.
Głównym założeniem forum jest stworzenie miejsca spotkań dla wszystkich interesujących się Google, bez wzgledu na stopień zaawansowania.
Chciałbym poznać Waszą opinię na temat takiego serwisu.
Dziękuję i pozdrawiam
[forum] Googler.pl
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: [forum] Googler.pl
forum jak forum, nie ma co oceniac 
Nie ma co oceniać?
A tematyka? styl (wstępny)? działy? i genralnie pomysł ...
nie jest to chyba zwykłe forum o "wszystkim"/
A tak apropos, skoro nie ma co oceniać to nie wiem po co pisałeś swojego posta...
A tak apropos, skoro nie ma co oceniać to nie wiem po co pisałeś swojego posta...
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
zazwyczaj w dziale ocen strone oceniamy strony, nie fora dyskusyjneMaRio pisze:Nie ma co oceniać?
nie wiem, jak mozna ocenic styl jak sam zakladasz, ze to poczatek, ponadto jak mozna oceniac pomysł i tematyke bez zawartosci, ja tez moge sobie zalozyc portal internetowy o wielkich ambicjach i zadac jego oceny, przeciez ocenia sie to, co juz jest, a nie to, co bedzie, i to zazwyczaj w przypadku stron, a nie for dyskusyjnych, inna sytuacja jest kiedy w gre wchodzi grafika (strony www - nie fora). fora sa zazwyczaj takie same, wiec jaki to ma sens ich oceny, biorac pod uwage fakt, ze tam nic nie ma jeszcze
przepraszamMaRio pisze:A tak apropos, skoro nie ma co oceniać to nie wiem po co pisałeś swojego posta...
Po pierwsze. Nie wiem, czy zauwarzyłeś, Dawid jest adminem, tj. panem i władcą.
Po drugie. Nie ma, co oceniać, gdyż styl nie jest Twój. Mamy oceniać kategorie?
Poczytaj o konceptualizmie
Po drugie. Nie ma, co oceniać, gdyż styl nie jest Twój. Mamy oceniać kategorie?
Poczytaj o konceptualizmie
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
No wlasnie, a moje udziały forum maja wymiar totalitarnej władzy, w ktorej rewolucje iniside i innych sa blokowane przez oddziały tajnej policji -niewidzialni moderatorzy. jest ciezko, ale skutecznie realizujemy plany 5cio letnie, aby ruch społeczności rósł w siłe!Hygin Delimat pisze:Nie wiem, czy zauwarzyłeś, Dawid jest adminem, tj. panem i władcą.