www.obrusy.hg.pl/preloader1.html

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
cholerawico
Kontakt:

www.obrusy.hg.pl/preloader1.html

Post autor: cholerawico »

Witam, proszę o ocenę stronki www.obrusy.hg.pl/preloader1.html Co jest dobrze a co źle, a jak by mogło być jeszcze lepiej?
Pozdrawiam,
Soso
SławekJ
Kontakt:

Re: www.obrusy.hg.pl/preloader1.html

Post autor: SławekJ »

Witam serdecznie!

Strona wykonana ciekawie, bez problemu można znaleźć potrzebne informacje. Warto może zastanowić się jeszcze nad zmianą koloru tła na takie, które ożywiłoby stronę.

Pozdrawiam
Sławomir Jucha
Yay Gree
Działa
Działa
Kontakt:

Re: www.obrusy.hg.pl/preloader1.html

Post autor: Yay Gree »

ten preoloader to mnie niestety tylko odstraszył (nie mówiac o literach w tle), ysle ze powinienes sie szarnac na cos wiecej niz tylko wklejenie tutorialowego preloadera (mysle ze troche photoshopa by nie zaszkodziło), jesli chodzi o dalej to nie interesuje mnie tresc strony, tyko to jak ja "zagosodarowałes" na niej. nie podobaja mi sie twoje HRki, text jest rozlany zbyt jednolicie, i chyba sredni przejrzyscie, obrazki przylegaja itd (poprosty zle połamany text), so do reszty czcionka pozyzej 12 nie bardzo pasuje na ciemne designy.....w sumie podobaja mi sie buttony (tzn styl w jakim zostały wykonane)...i pewnie jeszcze bym mogl pisac...generalnie nie podoba mi sie, jednak przyznac musze ze tworzy ona jakas całosc...
ODPOWIEDZ