Pytanko dotyczące menu !!!! POMOCY !!!!

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
bonzo

Pytanko dotyczące menu !!!! POMOCY !!!!

Post autor: bonzo »

Czy wie może ktoś jak zrobić takie menu jak jest na stronie www.gosu.pl ( trrza wejść DHTML>>mygosuMENU>>DEMO>>#1.0 Exampler. Nie podałem bezposredniego linku bo mogą być po drodze instrukcje) Nie wiem jak to zrobić :( Próbowałem skopiować kod źródłowy ,ale się nie udało,a pozatym nie za bardzo znam angielski. Proszę o pomoc :D
iro
Moderator

Re: Pytanko dotyczące menu !!!! POMOCY !!!!

Post autor: iro »

Jest to wydaje mi się dość podobne rozwiązanie do tego:
http://yano.ws/articles/suckerfish.html#
Ten tutek powinien Ci wystarczyć. Powodzenia.
bonzo

NIEdziała

Nie wiem czemu ale nie działa. Mógłbyś mi napisać ten kod źródłowy ??? Bym był wdzięczny. Chyba wystarczy to tylko skopiować??? Ja mam przeglądarkę Mozille to nie wiem czemu nie działa :( Jeszcze poprobuje .
bonzo

nie wiem

kompletnie nie działa :( POMOCY !!!!
Stig
Administrator

Re: NIEdziała

Post autor: Stig »

Może przykład zawarty w tym artykule zadziała.
bonzo pisze:kompletnie nie działa POMOCY !!!!
Nie chciałbym być upierdliwy, ale byłoby miło, gdybyś następnym razem powstrzymał się od pisania tego typu post'ów. To do niczego nie prowadzi.
iro
Moderator

Re: Pytanko dotyczące menu !!!! POMOCY !!!!

Post autor: iro »

Jeżeli działa Ci przykład na stronie, którą Ci podałem, a nie działa to co zrobiłeś, to znaczy, że coś źle wkleiłeś. Nie będę zaśmiecał forum zbędnym kodem, a to dlatego, że wystarczy go skopiować ze strony i podpiąć css'a. Postaraj się trochę :)
ODPOWIEDZ