PILNE! Z jakimi krajami brak ekstradycji?
-
banzai_bin
- Nowy

PILNE! Z jakimi krajami brak ekstradycji?
Cześć. Czy ktoś wie może, z jakimi państwami nie mamy podpisanej umowy o ekstradycji? Pilne. Dzięki.
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Re: PILNE! Z jakimi krajami brak ekstradycji?
A co? Nie wiesz gdzie uciekać? 
-
banzai_bin
- Nowy

taaa. Przeczytałam tych 10 pkt-ów i wyszło mi, że jestem hakerem
Już czekam aż ABW mnie namierzy
A tak serio, to info nie dla mnie
Chociaż dobrze jest mieć taką listę przy sobie...duży kredyt...just in case 
A tak serio, to info nie dla mnie
Bezpłatnie wynajmę partyzancką ziemiankę po dziadku. Net i zasilanie we własnym zakresie.
-
Grzegorz Komsta
- Przelotem

- Kontakt:
Dobre
Partyzancka ziemianka... do wynajęcia
Partyzancka ziemianka... do wynajęcia
W ramach jesiennej promocji dorzucę instrukcje "W jaki sposób nie dać się złapać szkopom" wydawnictwa Stodółka z roku 1943.
Pewnie jakiś Tadżykistan czy Kirgistan :>
-
banzai_bin
- Nowy

Osoba już się zaszyła w Czarnobylu - tam nikt nie będzie szukał
Do tego miasto oferuje wiele atrakcji gdzie indziej niespotykanych - masę pustych domów, a nawet całych osiedli. Droga tylko dla ciebie - można gnać samochodem ile wlezie, drogówka cie nie złapie. Na osiedlu spokój brak blokersów i dziadków zgredów muzyka może grać na full nawet 24h/dobe. Jak w mieszkaniu bedzie za głośno przez nią to można iść do innego (cały blok jest twój). Można chodzić latem na golasa po ulicach. Na środku skrzyżowania czytać sobie gazetę. Można jeździć nawet pod prąd i parkować wszędzie. Tylko te zmutowane robale są upierdliwe - trzeba bić pająki sztachetami po łbach to uciekają wtedy. Ale za to na grzyby to z siekierą i piłą trzeba - takie byki rosną, najlepiej zbierać wieczorkiem bo lepiej widać.
Zatem temat można zamknąć
Do tego miasto oferuje wiele atrakcji gdzie indziej niespotykanych - masę pustych domów, a nawet całych osiedli. Droga tylko dla ciebie - można gnać samochodem ile wlezie, drogówka cie nie złapie. Na osiedlu spokój brak blokersów i dziadków zgredów muzyka może grać na full nawet 24h/dobe. Jak w mieszkaniu bedzie za głośno przez nią to można iść do innego (cały blok jest twój). Można chodzić latem na golasa po ulicach. Na środku skrzyżowania czytać sobie gazetę. Można jeździć nawet pod prąd i parkować wszędzie. Tylko te zmutowane robale są upierdliwe - trzeba bić pająki sztachetami po łbach to uciekają wtedy. Ale za to na grzyby to z siekierą i piłą trzeba - takie byki rosną, najlepiej zbierać wieczorkiem bo lepiej widać.
Zatem temat można zamknąć
trochę już może zbyt późno na tego posta, ale pewnie każdy kraj, który nie lubi się z naszą kaczą Rzeczpospolitą pasuje... czyli niedługo połowa Europy hehe...
najlepiej uciekaj na Białoruś albo do Rosji
jak powiesz że jesteś prześladowany w Polsce to nawet w TV cie pokażą
jak powiesz że jesteś prześladowany w Polsce to nawet w TV cie pokażą
-
banzai_bin
- Nowy

hej, Pawko, potrafisz Ty czytać ze zrozumieniem?