www.start99.com
www.start99.com
co myslicie?
Re: www.start99.com
Ogolnie bardzo slabo, na Twoim miejscu zmienilbym calkiem koncepcje strony.
Białe tło jest ... dziwne.
Nawigacja bez sensu - wole klikać - przynajmniej wiem, że potem nie musze celować przesuwając mysze, żeby czasem nie ruszyć innego menu. A do wejścia w szerszy opis możesz użyć jakiegoś innego linku na górze listy.
Pozatym... na tej stronie NIC nie ma. Chyba, że chcesz zmianiać PR serwisów informacyjnych.
Nawigacja bez sensu - wole klikać - przynajmniej wiem, że potem nie musze celować przesuwając mysze, żeby czasem nie ruszyć innego menu. A do wejścia w szerszy opis możesz użyć jakiegoś innego linku na górze listy.
Pozatym... na tej stronie NIC nie ma. Chyba, że chcesz zmianiać PR serwisów informacyjnych.
koncepcja serwisu jest to zeby byl
a) pusty, tzn zeby byly na nim tylko najswiezsze najlepsze wiadomosci ze swiata (zawsze aktualne dzieki RSS)
b) prosty w nawigacji, tzn zeby neie trzeba bylo przelaczac sie miedzy sportem a wiadomosciami.
proponujecie zrezygnowanie z tego menu?
to, ze linki sa w standardowym kolorze to... zaden argument, na google.com tez sa w takim.
jakie tło proponujecie?
a) pusty, tzn zeby byly na nim tylko najswiezsze najlepsze wiadomosci ze swiata (zawsze aktualne dzieki RSS)
b) prosty w nawigacji, tzn zeby neie trzeba bylo przelaczac sie miedzy sportem a wiadomosciami.
proponujecie zrezygnowanie z tego menu?
to, ze linki sa w standardowym kolorze to... zaden argument, na google.com tez sa w takim.
jakie tło proponujecie?
Menu mi sie podoba coś nowego (wugł bys mi przesłać skrypt tego menu)
Wracając do reszty strasznie pusta i wcale nie wyglonda to toprze wygląda to tak jak by strona była w budowie to białe tło zupełnie nie pasuje proponuje coś w stylu tych niebieskich cieni. proponuje jakiesz jepsze logozamiast tego start99.com no i tyn skrypt z datą mugł byś zmienic na polski
Wracając do reszty strasznie pusta i wcale nie wyglonda to toprze wygląda to tak jak by strona była w budowie to białe tło zupełnie nie pasuje proponuje coś w stylu tych niebieskich cieni. proponuje jakiesz jepsze logozamiast tego start99.com no i tyn skrypt z datą mugł byś zmienic na polski
Mozliwe, ja tylko napisalem co mi sie nie podoba, ale zauwaz ze google pomimo swojej prostoty prezentuje sie o wiele lepiej od Twojej strony.flavio100 pisze:to, ze linki sa w standardowym kolorze to... zaden argument,
Menu nie musisz calkowicie wywalac, mozesz zmienic skrypt tak zeby pokazywal nowa pozycje po kliknieciu (zamiast onmouseover onclick). Natomiast to biale tlo, jesli nie chcesz z niego rezygnowac moglbys zrobic tak zeby bylo np. troche zaokraglone na rogach. Zamiast napisu Add to favorites daj jakas grafike. Skrypt z data jest wogole niepotrzeby.
Strona wykonana bez zadnego pomyslu, moze warto sie ciut postarac?
jeśli to ma być strona, z której mozna startować w podróże po necie - to nie to - chaos, pustka ...
Myslę, ze trzeba wszystko wyrzucic i zacząć od początku - tak bęedzie najprościej - i pamiętać, że w necie liczą się informacje a nie fajerwerki (przynjmaniej dla mnie)
Myslę, ze trzeba wszystko wyrzucic i zacząć od początku - tak bęedzie najprościej - i pamiętać, że w necie liczą się informacje a nie fajerwerki (przynjmaniej dla mnie)
ok, dzieki - zaczynam prace od nowa;)