Liszu pisze:Netscape 4.x i IE5.2 Mac?? Żartujesz sobie ze mnie?? W ciągu roku nie miałem ani jednego wejścia z tych przeglądarek na żaden ze stworzonych przeze mnie projektów. :lol: Najstarszą wersją Netscape'a była 7.02
Wszystko zalezy od tego jaka strone i dla jakiej grupy docelowej robisz, sa osoby, ktore w pracy maja stary sprzet i stare oprogramowanie, a dana strona moze byc wlasnie przeznaczona roznierz dla nich.
Wiadomo, ze jak zrobisz strone o grach komputerowych to osoby wchodzace na nia beda mialy pewnie najlepsze komputery i najlepszy sprzet ale nie zawsze tak jest, a dla klienta wazne jest zeby ten 1% tez mogl obejrzec Twoja strona, bo moze skorzysta z produktow tam przedstawionych.
Liszu pisze:jest genialnym uzupełnieniem podstaw, które możesz zdobyć przerabiając kursy internetowe.
Powiem szczerze ze nie moglem sobie poradzic z kursami, zawsze w kazdym brakowalo mi czegos co bylo akurat potrzebne do zrozumienia calosci :)
Liszu pisze:
Powiem tak, htmla i css nauczyłem się jak zacząłem po kilkanaście godzin dziennie pracować na etacie właśnie z tymi technologiami.
Tzn wiesz, zeby umiec zaprojektowac w tym strone, to poprostu trzeba wiedziec zasade jak sie te strony tworzy, natomiast tak czy inaczej nie majac duzej praktyki co chwile bedzie sie wpadalo na jakis problem, ktorego rozwiazania sie nie zna, ale to tak jak mowie, wtedy to juz tylko praktyka moze uratowac :)
Swoja droga jak mam jakis problem z css to mi na zadnym forum nie moga pomoc bo nie wiedza jak, sa jakies fora gdzie sie wypowiadaja osoby ktore sie naprawde na tym znaja ?:)