[Strona] www.fuzja.com.pl
[Strona] www.fuzja.com.pl
Witam co sadzicie o tej stronce i grafice.
Stronka jest nowa wiec jezeli macie jakis skuteczny pomysł na jej reklame to Prosze o podzielenie sie nim Dzieki z Gory i Zapraszam
www.fuzja.com.pl
www.elitabiznesu.pl
Stronka jest nowa wiec jezeli macie jakis skuteczny pomysł na jej reklame to Prosze o podzielenie sie nim Dzieki z Gory i Zapraszam
www.fuzja.com.pl
www.elitabiznesu.pl
ja przepraszam...
ale ta czerwona wsiekle czerwona czcionka sprawila bol moim oczom 
Re: [Strona] www.fuzja.com.pl
W obu przypadkach topy się przewijają po użyciu scrolla myszki (pod FF).
PROSZE JA WAS WSZYSTKICH PRZESTANCIE ROBIC TAKIE STRONY !!!
1/10 za temat :[
1/10 za temat :[
Re: Hmm
Strona to także, a właściwie przede wszystkim pomysł. Poza tym nikt tu chyba bezpośrednio się do takowego pomysłu nie odniósł.Dariusz69 pisze:Moment tu nie ocenia sie pomysłu tylko stronki.. i o to jest zapytanie....Tak mi sie wydaje chyba ze źle czytam hehehe
a ja
sie z krytyki ciesze bo biore nauke z wszelkich uwag - przeciez o to chodzi 
pogubiłem sie ale mniejsza o to hehehehe
Pomysł jest ściagniety co nieulega watpliwosci ale strona zrobiona graficznie 10x lepiej niz wszystkie te zwiazane z tym pomysłem....
Re: pogubiłem sie ale mniejsza o to hehehehe
a gorna ramka dalej sie przewija....Dariusz69 pisze:Pomysł jest ściagniety co nieulega watpliwosci ale strona zrobiona graficznie 10x lepiej niz wszystkie te zwiazane z tym pomysłem....
Million dolar? A estetyka do działu "Niskie Loty". Sorry. Może poproś jakiegos grafika o layout. Albo kodujemy albo projektujemy, nie ma tak, że można wszystko:))) Nie ma.
czasami ```
Czasami pewne Rzeczy sie nierozumie i Tak własnie jest .. Mozna jasniej??
Skoro kserujesz juz ograny temat, mógłbyś sie postarać o fajniejszy layout. Po tym, który proponujesz obecnie, stwierdzam nieśmiało, że pewnie bardziej zajmuje Cię kodowanie niż projektowanie i o tym pierwszym większe masz pojęcie niż o drugim. Tylko o to mi chodzi. Nie wiem skąd u informatyków ciśnienie na projektowanie i na odwrót. Specjalizujmy się w jednej dziedzinie i nie będzie wtedy na nas mocnych, w przeciwnym razie klęska nieunikniona.