[Strona] www.gosciniec-pod-roza.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
vviherr

[Strona] www.gosciniec-pod-roza.pl

Post autor: vviherr »

Witam

Proszę o ocenę strony http://www.gosciniec-pod-roza.pl

Dzięki :)
Pozdr.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Re: [Strona] www.gosciniec-pod-roza.pl

Post autor: slaveman »

strona nie jest zła tylko jak by to powiedziec brakuje jej tego czegoś narazie jest estetyczna i czysta ale bardzio prosta
Panikkk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Panikkk »

Jaki hotel taka strona. Tandeta! Kto to robił? Informatyk pewnie. Dajcie spokój. Jak się nie ma własnych pomysłów, to przeciez jest tyle ładnych stron, na które można zerknąc przed zabraniem się do pracy. Zawsze byłem zdania, że koderzy, albo amatorzy obniżają poziom polskiej grafiki komputerowej. Sorry, ale ten sajcik nadaje się na śmietnik.
slaveman
Przelotem
Przelotem
Kontakt:

Post autor: slaveman »

tu tusie z toa nie zgodzie koderzy tez potrafią robić stronki a co do niej samej nie jest zła jest bardzo estetyczna i czysta wystarczy jątylko troche podrasowac grafika
iro
Moderator

Post autor: iro »

Slaveman, w tym flashu jest przycisk do przybliżania/oddalania. W ten sposób możesz zobaczyć więcej szczegółów.
BTW: przydałaby się możliwość przesuwania mapy za pomocą myszy. Klikanie w przyciski do przesuwania trwa znacznie za długo jeśli chcemy zobaczyć większą część mapy.
Co do samej strony to w przeciwieństwie do Panikkka uważam, że JEST estetyczna. Widziałem wiele duuużo gorszych stron. Ta przynajmniej mnie nie "zabiła" zaraz po wejściu na nią.

No i jeszcze jedna ważna rzecz. Strona inaczej wygląda w polskiej wersji językowej, a inaczej w niemieckiej czy angielskiej. Przydałoby się jej ujednolicenie.
Balas
Moderator
Kontakt:

Post autor: Balas »

Strona nie jest zła, ale denerwuje mnie efekt po najechaniu na linka :] Reszta nic nadzwyczajnego ale nie jest zle.

Co do flasha, to wykasuj moze WIDTH="100%" i zostaw samo height :]
Flash ma wielkie mozliwosci a Ty nie wykorzystales ich prawie ze wcale :] Strasznie długo wczytuja sie strony, co troche denerwuje.
Niewiadomo rowniez do kad prowadza link bez najechania na nie... troche do nielogiczne :]

PS. Panikkk, chwalisz sie co chwila jaki ty grafik, wiekszosc twoich postow jest tresci: zacznij robic od nowa, a sam nic nie robisz, nie pokazujesz do jakiego... poziomu mamy dazyc abys przestal pisac swoje "konstruktywne" komentarze. Bo jak narazie to zachowujesz sie jak małe dziecko ktoremu nic nie wychodzi i probojesz sie odgryzc na innych.
ODPOWIEDZ