[Współpraca] Sponsor - sieć serwisów z przyszłością

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
gibos
Nowy
Nowy

[Współpraca] Sponsor - sieć serwisów z przyszłością

Post autor: gibos »

Witam,

Z racji, iż na stworzenie systemu(engine) zarządzania treścią, domeny, marketing poświęciłem łącznie ok 2500 zł tak się więc składa, że niestety już wolnych środków finansowych nie posiadam na opłaty serwerowe. W zanadrzu mam posiadam kilka pomysłów na serwisy internetowe i jak się pewnie państwo domyślacie chciałbym je zrealizować.

Początkowo myślę o serwisie erotycznym:
- Sperminator.pl (ciekawa domena, która szybko wpada w ucho)
*mam tutaj kilka ciekawych pomysłów, które są na pewno pomysłami innowacyjnymi jeżeli chodzi o tą gałęź "internetu".

- Serwis MODELING & FOTO - serwis z zdjęciami, ofertami, opiniami, poradami itd. itd. ważnych osób z dziedziny MODELING i FOTO. Serwisy tego typu dają sporo dochodów, gdyż rynek MODELING i FOTO - jest rynkiem gdzie wydają na świat swoje dzieci firmy światowe - a nie tylko Polskie.

- Serwis dla młodzieży (bardzo popularne serwisy, sam prowadziłem kilka takich - mam już doświadczenie) (np: www.strefa9.pl )

- Serwis eKOBIETA i eMĘŻCZYZNA (serwisy z np: poradami związanymi z urodą, seksem, zdjęciami znanych osób, porady wychowawcze, motoryzacja, kuchnia itd itd. - wszystko to co łączy się z tematyką KOBIETA i MĘŻCZYZNA ( np: www.efacet.pl ; www.kobieta.onet.pl )

- Serwis ROZRYWKOWY (czas wreszcie na tematykę, która już dawno powinna być zdominowana przez serwisy, ale nie jak do tej pory - serwisy słabe lub średnie - ale takie o jakim właśnie myślę. Mam doświadczenie w tej tematyce i jestem święcie przekonany, że serwis, który zaplanowałem - podbije rynek).

- Serwis z multimediami (posiadam już skrypt obsługujący serwis a'la maxior.pl) Jak wiadomo, serwisy tego typu cieszą się powodzeniem na całym świecie. Z racji, iż planuję skontaktować się z kilkoma przedstawicielami serwisów światowych tego typu, podpiąc pod skrypt ładny, czysty, przejrzysty design oraz nie ograniczac sie do kilku kategorii - chcę podbic tym samym rynek w PL

- Serwis z downloadem (tutaj także mam kilka ciekawych pomysłów, które sprawią, że serwis będzie znacznie częściej odwiedzany a niżeli spora konkurencja)

Są to główne pomysły na serwisy internetowe jakie w przeciągu myślę roku zdołam wykonać. Chciałbym jednak otrzymać sponsoring na dwa góra trzy serwisy, które wykonać będę chciał do końca sezonu wakacyjnego. Obserwacja rynku dała mi pewność, że dwa/trzy serwisy w zupełności wystarczą aby opłacić koszty hostu pozostałych serwisów. Po utworzeniu dwóch serwisów planuję założyć działalność gospodarczą - co świadczy, że pomysły moje nie są pomysłami dla zabawy w sieci, ale są to pomysły prawdziwe a przede wszystkim z przyszłością...

W zamian oferuję reklamę zaś gdy serwisy okażą się rentowne, jak najbardziej zgodzę się na układ, że pomimo reklamy, podziękowania będę wykupywał usługę hostowania stron na Państwa serwerach.

To się nazywa biznes w obie strony...
...aby zyskać, należy zaryzykować - odwarzysz się na to..? napisz do mnie...

W przypadku chęci współpracy - zaryzykujesz niewiele - serwer początkowo nie musi posiadać olbrzymich parametrów - wszystko jest do negocjacji.
ODPOWIEDZ