[Strona] www.paula.xxlteam.net
Re: [Strona] www.paula.xxlteam.net
Cokolwiek zmieniales na lepsze ? 
czyli lepiej podoba ci sie 
Uwaga cały serwis przeszedł renowacje dodałem nowe materiały oraz wiele innych rzeczy zmieniłem równiez wygląd prosze o ocene pod względem estetyczności czytelności oraz ogólnego wizerunku www.paula.xxlteam.net
Napewno czytelna, estetyczna tak na 80%,ale czy ładna to ja mam wątpliwościslaveman pisze: zmieniłem równiez wygląd prosze o ocene pod względem estetyczności czytelności oraz ogólnego wizerunku www.paula.xxlteam.net
pozdrawiam
Noale znamy się nie od dzisiaj lepsza od moich poprzednich prac 
w zasadzie nie ma sie do czego przyczepic (wstosunku do twoich prac, które mielismy okazje ogladac)..... zbajerowana graficznie to nie jest ale przede wszystkim "nie przeszkadza" i to na duzy plus dla ciebie, oczywiscie jesli bardzo chcesz to moge ci zaraz zrobic liste rzeczy które bym zmienił, dodał etc.. 
bardzo bym prosił o tą liste jeśli to nie kłopot oczywiście
Strona wygląda świetnie wg mnie.
Bardzo mi się podoba. Jak na tematykę kursu jest super. ;D Mało grafik, dużo treści.
Logotyp, "aktualności" i ramki ustaw w jednej linii. Teraz gdzie indziej zaczyna się każdy z tych trzech elementów. W kompozycji ważna jest konsekwencja.
Zmień fonty w logotypie, teraz absolutnie nieczytelne.
Zmień fonty w logotypie, teraz absolutnie nieczytelne.
możesz rozwinąć tą myśl bo nie zabradzokapuje o co ci chodziramki ustaw w jednej linii.
jasne,
wyrównaj, najlepiej do wspólnej osi pionowej wszystkie trzy elementy
ramki są na środku, aktualności przyklejone do lewej krawędzi, a logotyp tak niby z lewej, ale już odsunięty
wyrównaj, najlepiej do wspólnej osi pionowej wszystkie trzy elementy
ramki są na środku, aktualności przyklejone do lewej krawędzi, a logotyp tak niby z lewej, ale już odsunięty
czyli chodzi ci oto aby tak rozciągnąć aktóalności i menu że majło zajmować cała strone nie ma byc tego wolnego miejsca z lewej i z prawej
nie rozciągać,
ustawić jedno pod drugim, wyrównując np. do lewej, choć nie znaczy to że ma być po lewej.
kurde, nie wiem jak mam wytłumaczyć pojęcie "wyrównać":)
logotyp i aktualności niech zaczynają się w tym samym miejscu co lewa krawędź ramek z artykułami.
ewentualnie - poszerzyć ramki i wyrównać je wraz z napisem aktualności do lewej krawędzi logotypu,
ustawić jedno pod drugim, wyrównując np. do lewej, choć nie znaczy to że ma być po lewej.
kurde, nie wiem jak mam wytłumaczyć pojęcie "wyrównać":)
logotyp i aktualności niech zaczynają się w tym samym miejscu co lewa krawędź ramek z artykułami.
ewentualnie - poszerzyć ramki i wyrównać je wraz z napisem aktualności do lewej krawędzi logotypu,
w zwiazku z zaistniala sytuacja odwołuje swoje powyższe "zeznania", przynajmniej nie jest identyczna.
offtopic:
zrób coś z soba chłopie bo tak byc nie może...
offtopic:
zrób coś z soba chłopie bo tak byc nie może...