[Strona] www.portfolio.fidura.easyisp.pl
[Strona] www.portfolio.fidura.easyisp.pl
Prezentuje Wam nową wersję mojego portfolio. Przyznam się, że osobiście jestem dosyć zadowolony z niego, ale prosze Was o ocenę i "wytknięcie" mi błędów Rolling Eyes
http://www.portfolio.fidura.easyisp.pl
http://www.portfolio.fidura.easyisp.pl
Re: [Strona] www.portfolio.fidura.easyisp.pl
ładnie to wyglada, ale tworzac portfolio musisz odbiorce zaskoczyc czyms niespotykanym, ciekawym, innowacyjnym. no i domenka 
mi osobiście nie bardzo podchodzi...
poglądaj inne portfolia - każdy ma teraz jakąś ładną, skromną grafikę, wszystko jest bardzo stylowo zrobione. Brakuje u Ciebie tego stylu, jest takie nie bardzo wiem co.
poglądaj inne portfolia - każdy ma teraz jakąś ładną, skromną grafikę, wszystko jest bardzo stylowo zrobione. Brakuje u Ciebie tego stylu, jest takie nie bardzo wiem co.
no coz - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
gratuluje zgodnosci ze standardami, ale nad wygladem trzeba jeszcze popracowac, nawet z css mozna wiecej wycisnac, tak zeby projekt zapadal w pamiec. ten nie zapada.
piszesz ze jestes poczatkujacy z php. prosze -- jesli jestes poczatkujacy, nie ucz innych, bo zle uczysz.
gratuluje zgodnosci ze standardami, ale nad wygladem trzeba jeszcze popracowac, nawet z css mozna wiecej wycisnac, tak zeby projekt zapadal w pamiec. ten nie zapada.
piszesz ze jestes poczatkujacy z php. prosze -- jesli jestes poczatkujacy, nie ucz innych, bo zle uczysz.
polecam przygotowanie jakiejs grafiki, moze jakies fotki, troche flasha..etc.
generalnie nie startowałbym z czymś temu podobnym :/
pozdrawiam
generalnie nie startowałbym z czymś temu podobnym :/
pozdrawiam
-
Arkadiusz Podlaski
- Nowy

Zamiast tych linków do validatorów lepiej byłoby zamieścić jakieś logo, unikalny znak identyfikujący... albo jakąś fotografię chociaż. Trochę więcej grafiki by się przydało...
Nie uczę innych tylko przedstawiam tutorial, który można wykorzystać, ale nie trzeba. No i powiedz jeszcze co jest w nim złego? Bo jeśli gdzieś popełniłem błąd to chętnie go poprawię.nitr0 pisze:piszesz ze jestes poczatkujacy z php. prosze -- jesli jestes poczatkujacy, nie ucz innych, bo zle uczysz.
Arkadiusz Podlaski, postaram się wpleść trochę grafiki do tego designu.
na xhtml'u znasz się na pewno, nie zaprzeczę, strona pod wzglęm kodu jest bardzo ok, ale tak jak już któryś z moich poprzedników wspomniał, musi czymś zaskoczyć, popracuj nad layoutem graficznym, bo w zasadzie brak topu i elementów graficznych to nie za dobrze. z resztą technologia idzie do przodu, internauci maja coraz szybsze łącza, więc nie ma co oszczędzać. pozdrawiam