[Layout] Wortal meblowy

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Balas
Moderator
Kontakt:

Re: [Layout] Wortal meblowy

Post autor: Balas »

Nieprzemyslany układ, niestaranna grafika, wyglada to bez ladu i skladu. Polecam zaczac jeszcze raz, wczesniej przerabiajac pare tutków :)
Panikkk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Panikkk »

Pooglądaj sobie to: http://tinyurl.com/lmgvw, może się przydać.
Panikkk
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: Panikkk »

slawek_w
Kontakt:

Post autor: slawek_w »

Witam,

Dla mnie niestety wygląda to co nawyżej średnio. Przede wszystkim nie bardzo widzę nawiązanie (poza banerem i fotelem) do tematyki strony. Kolorystyka i elementy graficzne niezbyt kojarzą się z meblami.
Na chwilę obecną ja się czuje jak w sklepie z.... blachami ocynkowanymi;))) (bez obrazy, te szarości i gradienty tak mnie nastrajają).
Ja bym widział tutaj więcej kolorów że tak powiem "drewnopodobnych" - pastele lub brązy.
Układ klasyczny na plus, ale środkowa część chyba zbyt wąska, może być potem problem z prezentacją szczegółów w tekście. Ja bym zrobił węższe obie boczne kolumny lub nawet zrezygnował z jednej.

Pozdrawiam!
goodghost

Post autor: goodghost »

witaj,

strona wymaga zdecydowanie dopracowania, moje pierwsze wrażenie "dlaczego ta strona jest spłaszczona?". dokładnie tak to wygląda. pamiętaj o tym, że jak zapisujesz w jpg to najwyższą jakość zawsze wybieraj mimo tego, że strona będzie się dłużej ładować. łącza są coraz szybsze i użytkowników stać na 2-3 sekund cierpliwości. a naprawdę jest to koszt 2 sekund. postaraj się popracować nad przyciskami.

pozdrawiam
goodghost
ODPOWIEDZ