mam problem
zainstalowalem cs2 na nowym sprzecie i dziwnie sie zachowuje.
1) nie dzialaja mi skroty klawiszowe (photoshop i illustrator)
2) co chwile sie wysypuje error, ze nie moze zapisac plikow, np w wersji strszej niz cs2 albo w eps
3) nie widzi fontow i pisze tylko arialem, jesli w ogole pisze
4) do tego nieziemsko zamula kompa - illustrator chodzi gorzej niz na starym desktopie 'przywiesza sie' nawet przy przelaczaniu z narzedzia na narzedzie, co jest niemozliwe, bo mam 1gb ramu, turiona x2 i radeona x1600
chce jeszcze sprawdzic i reinstalowac starsza wersje psp6, ale cos mi sie wydaje, ze to nie wina cs2
dla porownania flash 8 chodzi jak zloto
moze to przez visual basica?!
[cs2] problemy
Re: [cs2] problemy
a może wina cs2? co poza psd i ilustratorem działa na kompie? Możliwe że jeżeli działaja obydwa na raz to po prostu nie wystarcza zasobów (szczególnie RAMu). PCet to nie Mac i nie ma takich możliwości jeśli chodzi o narzędzia do grafiki.... nawet mocno napakowany RAMem i z mocnym prockiem
Re: [cs2] problemy
poczta, przegladarka, nic wiecej
niemozliwe, zeby to byla wina kompa, bo na moim starym desktopie z 1ghz proca i 256mb ramu illustrator dluuuugo sie uruchamial, ale dalo sie na nim pracowac, wieszal sie tylko przy live trace'ie i efektach 3d, no i pozniej dlugo zapisywal pliki
niemozliwe, zeby to byla wina kompa, bo na moim starym desktopie z 1ghz proca i 256mb ramu illustrator dluuuugo sie uruchamial, ale dalo sie na nim pracowac, wieszal sie tylko przy live trace'ie i efektach 3d, no i pozniej dlugo zapisywal pliki