strona do zjechania :P oceny i uwagi :)
strona do zjechania :P oceny i uwagi :)
Co sadzicie o projekcie wstepnym mojego portfolio ? http://www.pingwin.oz.pl/ . Na co zwrocic uwage i co poprawic
. Oczywiscie jest jeszcze nie skonczone 
Re: strona do zjechania :P oceny i uwagi :)
obrałeś dobry kierunke , mówisz ze jeszcze nie skońconae a mnie sie już podoba
-
masterlool
- Nowy

dla mnie bomba 10\10
Na zewnątrz może i wygląda jako tako, ale...
not valid
No i ciężko by było oglądać tę stronę w przeglądarkach tekstowych lub dla niewidomych... tabelki strasznie ograniczają dostępność.
not valid
No i ciężko by było oglądać tę stronę w przeglądarkach tekstowych lub dla niewidomych... tabelki strasznie ograniczają dostępność.
Powiem CI ze ta stronka co dales linka jest ExTrA ;] nawet nie wiedzialem ze cos takiego istnieje
ale przydatne narzedzie, beede musial pomyslec zeby stronka nie byla na tabelkach... . Dzieki za komenty
komentowac dalej 
Kolor niebieski - ulubiony kolor większości ludzi. Idealnie pasujący do stron internetowych - dobry wybór.
Do czego potrzebne Ci jest drugie takie samo menu?
Poziome menu, zrobiłbym żeby kolor przycisku zmieniał się szybciej. Teraz robi się to powoli - trochę więcej dynamiki. Nazwy działów w poziomym menu są nie czytelne. Dział "O mnie" i "Cennik" nie widać literki "i".
Treści jest nie wiele ponieważ dopiero robisz tą stronę. Ale już widać pewne nie dociągnięcia np. wyśrodkowany tekst. Wygląda to na jakiś wiersz. Źle się to czyta i nieładnie wygląda. No i margines z lewej strony trzeba by ustawić. Pamiętaj też o błędach ortograficznych.
Na swojej stronie piszesz, że dopiero się uczysz - idziesz w dobrym kierunku ale staraj się zwracać uwagę na najmniejsze szczegóły.
Pozdrawiam
Do czego potrzebne Ci jest drugie takie samo menu?
Poziome menu, zrobiłbym żeby kolor przycisku zmieniał się szybciej. Teraz robi się to powoli - trochę więcej dynamiki. Nazwy działów w poziomym menu są nie czytelne. Dział "O mnie" i "Cennik" nie widać literki "i".
Treści jest nie wiele ponieważ dopiero robisz tą stronę. Ale już widać pewne nie dociągnięcia np. wyśrodkowany tekst. Wygląda to na jakiś wiersz. Źle się to czyta i nieładnie wygląda. No i margines z lewej strony trzeba by ustawić. Pamiętaj też o błędach ortograficznych.
Na swojej stronie piszesz, że dopiero się uczysz - idziesz w dobrym kierunku ale staraj się zwracać uwagę na najmniejsze szczegóły.
Pozdrawiam
ej dlaczego wszystkie podstrony otwierają się w nowym oknie!? to nie fair. W ogóle to jest -10 punktów 
Pierwsza od dawna strona która wygląda naprawdę dobrze. 9/10 (za ten target blank koniecznie popraw)
Pierwsza od dawna strona która wygląda naprawdę dobrze. 9/10 (za ten target blank koniecznie popraw)
Jak juz napisalem stronka w budowie
oczywiscie poprawie
Co do tego Po co mi 2 menu odpowiedz brzmi nastepujaco: jak ktos nie ma mozliwosci obslubi flasha (gornego menu) to pozostaje mu tylko to po prawej gdyz to czysty HTML
skoro mowicie ze daje rade to robie dalej
Dzieki za komenty i POZDRAWIAM
Dzieki za komenty i POZDRAWIAM