Mianowicie potrzebuje poradnika,instrukcji lub czegoś innego na temat tego programu bo za diabła nie wiem jak się do niego zabrać, wszytko jest ładne pięknie do pewnego momentu jak ten, a raczej tą bo chodzi tutaj o menu, (które wcześniej stworzyłem dizęki temu programowi) jak wstawić do pliku html (index.html) by mógł go zobaczyć i reszte edycji wykonać w mjim programie (Nvu) Czytałem prae artykułów na ten temat i pisze bym dał na Publisch (daje) a póżniej wybrał 2 polecenie(daje) a następnie wskazał plik index.html(daje) ok chcę zobaczyć efekty otwieram najpierw plik przeglądarką nic pusto pusto i pusto, póżniej otwieram ją programem do edycji kody html i dalej puste na podglądzie daje na żródło jest kod ale coś jest nie tak (kod niby jest ale nie pokaże mi go w żaden sposób, efektów jego pracy)
No i teraz moje pytanie co zrobić by stworze menu w programie Sothink DHTMLMenu umieścić w kodzie HTML w pliku index.html bym mógł go w końcu zobaczyć i też przypisać mu odsyłacze i by w końcu stał się ładnym menu wyboru poleceń?
Powiedzcie co robie żle, (bo sam już nie wiem czy do tego się nadaje)
Z góry dziękuje, i proszę o bardzo bardzo bardzo szybką pomoc.