Sothink DHTMLMenu

Dyskusje o aplikacjach przydatnych developerom na drodze tworzenia stron WWW.
Yoshiro
Kontakt:

Sothink DHTMLMenu

Post autor: Yoshiro »

Witam, jest to mój pierwsze wątek więc proszę o szybką pomoc w bardzo ważnej sprawie.

Mianowicie potrzebuje poradnika,instrukcji lub czegoś innego na temat tego programu bo za diabła nie wiem jak się do niego zabrać, wszytko jest ładne pięknie do pewnego momentu jak ten, a raczej tą bo chodzi tutaj o menu, (które wcześniej stworzyłem dizęki temu programowi) jak wstawić do pliku html (index.html) by mógł go zobaczyć i reszte edycji wykonać w mjim programie (Nvu) Czytałem prae artykułów na ten temat i pisze bym dał na Publisch (daje) a póżniej wybrał 2 polecenie(daje) a następnie wskazał plik index.html(daje) ok chcę zobaczyć efekty otwieram najpierw plik przeglądarką nic pusto pusto i pusto, póżniej otwieram ją programem do edycji kody html i dalej puste na podglądzie daje na żródło jest kod ale coś jest nie tak (kod niby jest ale nie pokaże mi go w żaden sposób, efektów jego pracy)

No i teraz moje pytanie co zrobić by stworze menu w programie Sothink DHTMLMenu umieścić w kodzie HTML w pliku index.html bym mógł go w końcu zobaczyć i też przypisać mu odsyłacze i by w końcu stał się ładnym menu wyboru poleceń?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Powiedzcie co robie żle, (bo sam już nie wiem czy do tego się nadaje)

Z góry dziękuje, i proszę o bardzo bardzo bardzo szybką pomoc.
:)
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Sothink DHTMLMenu

Post autor: Marek_bf »

Yoshiro pisze:Powiedzcie co robie żle, (bo sam już nie wiem czy do tego się nadaje)
Z góry dziękuje, i proszę o bardzo bardzo bardzo szybką pomoc.
:)
Śpieszę z pomocą:
Napisałeś post w niewłaściwym dziale.
Yoshiro
Kontakt:

Re: Sothink DHTMLMenu

Post autor: Yoshiro »

ej no człowiek, no cóż ktoś pomoże ?
ODPOWIEDZ