MINI Portalik mp3

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
sztacho
Nowy
Nowy

Re: MINI Portalik mp3

Post autor: sztacho »

Na początek rozwoju proponuję chociażby artykuły na kochanym ( :) ) webinside.pl, zarówno o pewnych zasadach w wyglądzie jak i w kodzie.
qmaczo
Nowy
Nowy

Post autor: qmaczo »

Jeżeli to jest twoia 1 strona zrobiona przez ciebie to nawet nawet, a jeżeli miales juz kiedys doczynienia z html to SŁABIZNA. Dopasuj kolorystyke zeby wspolgrala ze strona poszukaj sobie gotowe szablonu i je poprzerabiasz jak tylko zechcesz to ci ulatwi sprawe
tinki_winky

Post autor: tinki_winky »

Ojć... Mam kilka spostrzeżeń (pytań) dotyczących tej strony:
1. W jakim programie była robiona grafika? Paint? Może kupiłeś na Allegro coś w stylu "wspaniały zestaw 3 szablonów strony www za 2,99 PLN"?
2. Jeśli jednak chcesz pozostać przy tej grafice, dałbyś tam efekty hover (nie wszyscy maja włączony pasek stanu)
3. To co lubią faceci... Jeśli chodzi o kobiety to lubię dwie: moją mamę i dziewczynę. Równouprawnienie- czy to jest strona jakiejś nauczycielki WOS'u? Co ma równouprawnienie do muzyki?
4. Wchodzę sobie do działu na wesoło i... Turkusowy nie zbyt dobrze wygląda na tle szarego, jednak jestem daltonistą kolorów płomiennych (czy jakoś tak) i może moje odczucia dotyczące kolorystyki są inne niż u ciebie.
5. Nie zakładaj shoutboxów, bo od konwersacji są fora internetowe. Jedno wystarczy na całą stronę.
6. W dziale Business&Service napisałeś: " Jak zauważyliście - została ona podzielona na dwie części." Dzięki za informację, bo ja nie zauważyłem dwóch wielkich nasycono niebieskich napisów o wielkości 26 piks.
7. Kolejna podstrona nie pasująca do muzyki- kuchnia...

Podsumowując, usuń tą stronę z serwera i nie zaśmiecaj tak wspaniałej rzeczy jak internet. Już lepiej założyć bloga i tam pisać bzdety niż takie "cuś".
wiewióR

Post autor: wiewióR »

tinki_winky pisze:Podsumowując, usuń tą stronę z serwera i nie zaśmiecaj tak wspaniałej rzeczy jak internet. Już lepiej założyć bloga i tam pisać bzdety niż takie "cuś".
Taaa najlepiej od razu krytykować i śmiać się, lepiej do książek i pouczył byś się na sprawdzian z mnożenia. Właśnie przez takie gadanie jak twoje ludzie tracą wiare w siebie i w to, że im się uda coś zrobić. A nie lepiej napisać co zmienić, jak ustawić co wywalić? Lub może zazdrość zrzera, że ktoś robi coś metodą prób i błędów a sam nie potrafisz nawet tego ??
crispo19
Kontakt:

Re:mini portalik mp3

Post autor: crispo19 »

Trochę dziwna ta strona bo nie przypomina mi stronki o mp3, nie znam się ale wydaje mi się że jest robiona w czystym html'u,a więc nie zabardzo do rozbudowania jest. Dziwne te kategorie jak na mp3. Jak chcesz lepszą strone to skorzystaj z mambo albo joomli te cms'y idzie fajnie rozbudować :) Na początku też miałem kilka stron właśnie w tych cms'ach.Darmowy serwer polecam yoyo.pl bo można mieć bazę mysql, chyba że masz jakiś wykupiony ( najtańszy hosting to chyba cyberdusk.pl ). A co do strony to każdy od czegoś musi zacząć.
gajer32
Kontakt:

Ocęńcie moją stronkę.

Post autor: gajer32 »

W ostatnich dniach kilka rzeczy na stronie uległo zmianie.
Chciałbym zapytać czy Waszym zdaniem są to zmiany - in plus , czy in minus.
ODPOWIEDZ