WirtualnaReklama.pl
-
WirtualnaReklama
- Kontakt:
WirtualnaReklama.pl
Witam wszystkich,
Zapraszam do odwiedzenia i oceny http://wirtualnareklama.pl/
Jak oceniacie ten pomysł?
Jak oceniacie wygląd serwisu?
Jak szybko ładuje się strona na waszym kompie? ( dość duży plik mapy)
Co waszym zdaniem mogę poprawić?
Czy pytania i odpowiedzi są jasne i wystarczające?
Pozdrawiam.
Zapraszam do odwiedzenia i oceny http://wirtualnareklama.pl/
Jak oceniacie ten pomysł?
Jak oceniacie wygląd serwisu?
Jak szybko ładuje się strona na waszym kompie? ( dość duży plik mapy)
Co waszym zdaniem mogę poprawić?
Czy pytania i odpowiedzi są jasne i wystarczające?
Pozdrawiam.
Re: WirtualnaReklama.pl
- Zakładki nie zmieniają się
- Przydałby się parametr alt dla zakładek
- "WirtualnaReklama" nieklikalne logo (?)
Sama strona raczej mało dostępna.
Na plus mogę zaliczyć przejrzystość.
- Przydałby się parametr alt dla zakładek
- "WirtualnaReklama" nieklikalne logo (?)
Sama strona raczej mało dostępna.
Na plus mogę zaliczyć przejrzystość.
-
WirtualnaReklama
- Kontakt:
Dziękuję za uwagi, właśnie je poprawiłem.
Co masz na myśli pisząc:
Co masz na myśli pisząc:
Pozdrawiam.Sama strona raczej mało dostępna.
Ta mapa chyba nie pasuje do reszty strony...
Wykorzystanie mapy Polski jako lokalizacji miast jest bardzo udane w Twoim przypadku. Bardzo ładnie się to prezentuje. Natomiast proponowałbym abyś umieścił dodatkowo np. rozwijane menu z nazwami miast w porządku alfabetycznym dla osób, które stoją na bakier z geografii
Ułatwi to odszukanie miejscowości. Poza tym Twój projekt jest przemyślany. Gratuluję.
P.S.
Niestety pod "rozdziałką" 800x600 strona staje się niefunkcjonalna.
Pytanie: czy każde miasto ma zarezerwowany tylko 1 przydział odsyłacza? Czy jest możliwość zamieszczenia wielu linków w danym mieście?
Pozdrawiam i będę stale obserwował rozwój Twojej pracy, ponieważ już od dawna żadna strona internetowa tak mnie nie zaintrygowała
P.S.
Niestety pod "rozdziałką" 800x600 strona staje się niefunkcjonalna.
Pytanie: czy każde miasto ma zarezerwowany tylko 1 przydział odsyłacza? Czy jest możliwość zamieszczenia wielu linków w danym mieście?
Pozdrawiam i będę stale obserwował rozwój Twojej pracy, ponieważ już od dawna żadna strona internetowa tak mnie nie zaintrygowała
-
WirtualnaReklama
- Kontakt:
Dziękuję za pozytywną ocenę i za uwagi o serwisie.
Jeżeli chodzi o pomysł umieszczenia listy dostępnych miast to jest to dobry pomysł i z pewnością z niego skorzystam, pozostaje tylko kwestia zrealizowania tego, dziękuję.
Świadomie robiłem stronę przystosowaną do rozdzielczości 1024x768 , ponieważ tylko 7.3% użytkowników korzysta z 800x600 ,
lp rozdzielczość użytkownicy %
1 1024 x 768 5897 71.07%
2 1280 x 960 1695 20.43%
3 800 x 600 605 7.3%
4 1600 x 1200 92 1.11%
5 640 x 480 9 0.11%
Jeżeli chodzi o pomysł umieszczenia listy dostępnych miast to jest to dobry pomysł i z pewnością z niego skorzystam, pozostaje tylko kwestia zrealizowania tego, dziękuję.
Świadomie robiłem stronę przystosowaną do rozdzielczości 1024x768 , ponieważ tylko 7.3% użytkowników korzysta z 800x600 ,
lp rozdzielczość użytkownicy %
1 1024 x 768 5897 71.07%
2 1280 x 960 1695 20.43%
3 800 x 600 605 7.3%
4 1600 x 1200 92 1.11%
5 640 x 480 9 0.11%
-
WirtualnaReklama
- Kontakt:
Zbliżają się święta, tak więc mam mały prezent dla użytkowników tego forum.
Miesiąc gratis dla każdego użytkownika tego forum.
Wystarczy pobrać i wypełnić formularz zamówienia reklamy i przesłać na wskazany adres email. http://wirtualnareklama.pl/kupmiasto.html
Oto warunki:
- w formularzu w punkcie 3. Kod Promocji trzeba wpisać : WEBINSIDE;
- zanim strona zostanie przyjęta , musi być zaakceptowana przez ze mnie ( odpadają wszystkie strony które korzystają z darmowych aliasów, strony wypełnione setkami linków oraz zgłoszona strona musi spełniać warunki zawarte w regulaminie WirtualnaReklama.pl );
- z promocji wykluczone są następujące miasta: Białystok, Bydgoszcz, Gdańsk, Gorzów Wielkopolski, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łódź, Olsztyn, Opole, Poznań, Rzeszów, Szczecin, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zielona Góra , chyba że firma pochodzi z tego miasta lub na stronie znajduje się adres do wybranego miasta.
- użytkownik tego forum może dodać tylko 1 stronę;
- promocja trwa do 05-04-2007 do godziny 23:59;
- link do zaakceptowanej strony zostanie umieszczony w ciągu 24 godzin.
- jeżeli będzie kilku zainteresowanych jednym miastem to w pierwszej kolejności zostanie obsłużona osoba która poprawnie wypełniła formularz;
Miesiąc gratis dla każdego użytkownika tego forum.
Oto warunki:
- w formularzu w punkcie 3. Kod Promocji trzeba wpisać : WEBINSIDE;
- zanim strona zostanie przyjęta , musi być zaakceptowana przez ze mnie ( odpadają wszystkie strony które korzystają z darmowych aliasów, strony wypełnione setkami linków oraz zgłoszona strona musi spełniać warunki zawarte w regulaminie WirtualnaReklama.pl );
- z promocji wykluczone są następujące miasta: Białystok, Bydgoszcz, Gdańsk, Gorzów Wielkopolski, Katowice, Kielce, Kraków, Lublin, Łódź, Olsztyn, Opole, Poznań, Rzeszów, Szczecin, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zielona Góra , chyba że firma pochodzi z tego miasta lub na stronie znajduje się adres do wybranego miasta.
- użytkownik tego forum może dodać tylko 1 stronę;
- promocja trwa do 05-04-2007 do godziny 23:59;
- link do zaakceptowanej strony zostanie umieszczony w ciągu 24 godzin.
- jeżeli będzie kilku zainteresowanych jednym miastem to w pierwszej kolejności zostanie obsłużona osoba która poprawnie wypełniła formularz;
-
mir123bych
- Nowy

- Kontakt: