Ocena layoutu
Ocena layoutu
Proszę o ocenę szaty graficznej mojej stronki: http://www.defias.prv.pl. Będę wdzięczny za wszystkie opinie (te kryttyczne też
).
-
peterson
- Przelotem

- Kontakt:
Re: Ocena layoutu
nawet spoko
tylke to niebieskie bordery nie pasuja zupelnie
ocena
5/10
tylke to niebieskie bordery nie pasuja zupelnie
ocena
5/10
Hmmmmm ciekawy wyglądAkcja anulowana
Program Internet Explorer nie może utworzyć łącza do żądanej strony sieci Web. Strona może być tymczasowo niedostępna.
--------------------------------------------------------------------------------
Spróbuj wykonać następujące zadania:
Kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później.
Jeśli ta strona była już odwiedzana i chcesz zobaczyć, co jest przechowywane na tym komputerze, kliknij menu Plik, a następnie kliknij polecenie Praca w trybie offline.
Aby uzyskać informacje o przeglądaniu w trybie offline za pomocą programu Internet Explorer, kliknij menu Pomoc, a następnie kliknij polecenie Spis treści i indeks.
Internet Explorer
Nie wiem dla kogo projektowana jest ta strona skoro według danych GEM z 10.XI.2003 tylko 0,3% osób używa rozdzielczości 1600x1200 - mi przy szerokości 1024 strona się nie mieści na ekranie
w 1280 juz sie miesci. ale rzeczywiscie wolowata ta strona jest na maxa... no i generalnie nie jest to arcydzielo co tu duzo mowic. ale z czystym sumieniem moge piwedziec ze sa gorsze stronkismook pisze:Nie wiem dla kogo projektowana jest ta strona skoro według danych GEM z 10.XI.2003 tylko 0,3% osób używa rozdzielczości 1600x1200 - mi przy szerokości 1024 strona się nie mieści na ekranie
jak dla mnie 3,5/10
No cóż może to kwestia monitora (mam 17-tkę)? U mnie i u paru innych osób mieści się w rozdzielczości 1024...
-
van Meegeren
- Nowy

ja mam 15" i też mi się mieści. nie trzeba było sobie monitorka w pionie ustawiać
.
a co do wyglądu... jak już ktoś powiedział, te niebieskie linie pasują jak...
i to takie zestawienie koloroof masz dziwne - zgniła zieleń i niebieski (np. na sameg górze - koło logo) to jakoś mi nie bardzo pasuje...
a co do wyglądu... jak już ktoś powiedział, te niebieskie linie pasują jak...
i to takie zestawienie koloroof masz dziwne - zgniła zieleń i niebieski (np. na sameg górze - koło logo) to jakoś mi nie bardzo pasuje...