www.modeleczki.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
Maniak

Re: www.modeleczki.pl

Post autor: Maniak »

szczypior pisze:on podaje tylko adres gdzie jest wgrany plik, a nie udostepnia go bezposrednio. Ale to tylko kwestia czasu aż prokurator zacznie się dobierać i takim do tyłka.

OK, to chyba najpierw zabierze się za googla ? Bo ten gościu to tyle podaje linków, że powinni go skazać na karę śmierci..chyba.
WebFalcon

Post autor: WebFalcon »

Nie na darmo masz nick Maniak . Stron cała masa. Może trochę powinieneś więcej czasu przy grafice oddać dla stron. Jednak jeżeli chodzi o maxserwer, to grafa dobra. Co do tych mp3, to nic mu nie zrobią... więc nie strasz żadnym prokuratorem bo to jest śmieszne. Mógłbym Ci podać 1000 innych serwisów co to robią i się ładnie rozwijają przez kilka lat.
Maniak

Post autor: Maniak »

Mam w zanadrzu jeszcze kilkanaście domenek i stronek do zrobienia :) Więc będzie co oceniać. Jak skończę te najważniejsze to przysiąde i dopracuje te poprzednie. Narazie zasuwam po kolei bo szkoda czasu. Mam nadzieję, że admin mi nie skasuje tego posta bo kolejna stronka o której chce napisać jeszcze nie jest zrobiona, ale potrzebuje pomocy i porady :) Kupiłem domenkę http://www.brodka.pll bo lubię ta panią i mam ochote zrobić jej stronkę tylko przydałby sie ktoś do pomocy bo to 100% pasjonacki projekt.
Nie robiłem jeszcze takich stronek i nie wiem czy mozna sobie brać i wrzucac fotki te które są w necie?
ODPOWIEDZ