#right najeżdża na #left pod menu
#right najeżdża na #left pod menu
Stronę mam w tabeli żeby mi wyrownywalo do srodka jak dam na wieksza rozdzielczosc. Jest podzielona na strone #left i #right. Jak mi się kończy zawartość #left, czyli menu, to mi #right najeżdża na #left. Jak mam to zmienić? Acha, i jak moge ustawic żeby te menu z #left zjeżdżało na dol strony jak przewijam do dolu. Da się jakoś inaczej niż przez ramki? Z gory thx za pomoc 
-
Krzysztof Aszkiełowicz
- Zaczyna działać

- Kontakt:
Re: #right najeżdża na #left pod menu
#left ustawić margin-right lub #right margin-left
co do menu to position:fixed; lub JavaScript
Stronę można wycentrować inaczej niż na tabelkach, poszukaj margin:auto;
co do menu to position:fixed; lub JavaScript
Stronę można wycentrować inaczej niż na tabelkach, poszukaj margin:auto;
Sorry, ciemniaczka ze mnie ;p Już doszłam. Aż wstyd się przyznać, ale bawiłam się w zmienianie z 3 części na 2 we #wrapper no i nie pozmieniałam w kodach konkretnych stron nazw :/ Sorry za zawracanie głowy :/
i jeszcze pytanko, jak ustawić formularz w html i css aby dane były wysyłane do mnie nie za pomocą outlooka czy innego klienta pocztowego?
Jak zrobić koszyk na stronie, tzn. ktoś by się np. na coś zapisywał o dodawał jakąś opcję do koszyka i wtedy te dane by do mnie trafiały.
Jak zrobić koszyk na stronie, tzn. ktoś by się np. na coś zapisywał o dodawał jakąś opcję do koszyka i wtedy te dane by do mnie trafiały.
Chciałabym aby menu po lewej stronie zjeżdżało w Explorerze. Mam ustawione na:
html, body {
height: 100%; overflow: auto;
}
#left {
position : absolute;
}
i #right bez pozycji. No i faktycznie zjeżdża menu i w firefoxie i w explorerze, tyle, że w firefoxie jest w tym samym miejscu gdzie było wcześniej jeśli chodzi o poziomy układ. Natomiast menu po #left w explorerze najeżdża mi na tekst z części #right, czyli przesuwa się o kilka odległości w prawo. Jak mam to ustawić żeby były początkowe ustawienia pod względem poziomu?
html, body {
height: 100%; overflow: auto;
}
#left {
position : absolute;
}
i #right bez pozycji. No i faktycznie zjeżdża menu i w firefoxie i w explorerze, tyle, że w firefoxie jest w tym samym miejscu gdzie było wcześniej jeśli chodzi o poziomy układ. Natomiast menu po #left w explorerze najeżdża mi na tekst z części #right, czyli przesuwa się o kilka odległości w prawo. Jak mam to ustawić żeby były początkowe ustawienia pod względem poziomu?