.

Tutaj można zamieszczać swoje oferty wraz z cenami i linkami. Zapraszamy do wymiany handlowej wszystkich zainteresowanych.
ODPOWIEDZ
rXn

.

Post autor: rXn »

......
Ostatnio zmieniony czw maja 24, 2007 7:38 pm przez rXn, łącznie zmieniany 1 raz.
malena

Re: .

Post autor: malena »

Niby nic specjalnego jeśli chodzi o te szablony, ale to twoje portfolio jest podejrzanie słabe w porównaniu do nich.
Ciekawa jestem, czy te szablony są rzeczywiście Twoje, bo ten np. za 50zł to nawet (biorąc pod uwagę wykup zdjęć na wyłączność), które użyłeś w projekcie Ci się zwyczajnie nie opłaci. Czy tylko ja mam wrażenie, że sporo tutaj kradzionego?

art. 115 aktualnej ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych:
1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w bład co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.

ps. ostatnio dostałam zlecenia w którym musiałam od nowa robić kilka grafik dla pewnej agencji, bo się okazało, że poprzedni webdesigner ukradł prace. Nie poszedł co prawda siedzieć, ale już nie chcieli mieć z nim nic wspólnego, a opinia poszła w świat.
"Jakub Tyniewicki" - chyba warto zapamiętać ;-))

BTW psujesz rynek tymi cenami. Jak można tak dawać dupy?
jacekbarwacz
Nowy
Nowy

Post autor: jacekbarwacz »

Zgadzam się z malena często o tym bije na tym forum i nawet jeżeli prace są
Twoje to psujesz rynek i pewnie działasz nie legalnie. Za co kupisz oprogramowanie? Zapłacisz podatek ?
arturkowski
Nowy
Nowy

Post autor: arturkowski »

zgadzam się z powyższym, powinni Cię aresztować
ODPOWIEDZ