Dawid Płatek "DaDer" - Portfolio www.dader.rwi.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
dader
Kontakt:

Dawid Płatek "DaDer" - Portfolio www.dader.rwi.pl

Post autor: dader »

Witam!

Tutaj jest link do mojego portfolio www.dader.rwi.pl. Stron dopiero ruszyła więc narazie się rozkręcam (chodzi mi przede wszystkim o treść). Nie znalazłem raczej żadnych błędów, ale ze względu na to, że kończyłem ją w dużym pośpiechu jestem otwarty na wszelkie uwagi.

Pozdrawiam...
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Dawid Płatek "DaDer" - Portfolio www.dader.rwi.pl

Post autor: Marek_bf »

Obejrzyj strone http://www.dader.rwi.pl./index.php?strona=omnie w
Opera
IE
Firefox
dader
Kontakt:

Post autor: dader »

Dzięki za spostrzeżenie, teraz powinno być wszystko OK. Sam nie wiem z czego to wynikło. Mam serwer Apache na kompie i też tak wyswietlało tą stronę, a kiedy nadpisałem plik w edytorze to wszystko było ok. Nie wiem może jakiś błąd w kodowaniu pliku...
kulmen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: kulmen »

Nagłówek w porządku. Reszta już raczej nie bardzo. Źle wypozycjonowane elementy, menu do poprawki, źle dobrane obramowania - razi zwłaszcza użycie przerywanej linii. Chcesz przyciągnąć ludzi aby zamawiali u Ciebie strony musisz się bardziej postarać. Przygotowałeś coś do przyjęcia z punktu widzenia strony prywatnej, ale jako portfolio webmasterskie to już niekoniecznie.
ODPOWIEDZ