Nie działa html - pewnie banał ale......

HTML to podstawy w dziedzinie tworzenia stron WWW, Style CSS warto opanować, bowiem za ich pomocą można dostosować odpowiednio wygląd swojej witryny WWW. Zagłębiamy się dalej i udostępniamy w tym forum możliwość zadawania pytań o JavaScript.
ODPOWIEDZ
Kiluk
Nowy
Nowy

Nie działa html - pewnie banał ale......

Post autor: Kiluk »

Witam.

mam taki problem.
Mam formularz który do testu działa na serwerze fasthost.pl
I jest all OK
Po testach chciałem przenieśc na serwer w firmie - na nasz intranet i strona nie diząła, co może byc powodem.

Formularz jest w html + css + .js
jak wpisuje adres ....formularz.html otwiera się strona logowania bo tak ma byc. po zalogowniu nie otwiera mi się żadna strona i pisze, że nie ma takiej strony, a przeciez wczesniej ją wpisałem i przeniosła mnie do logowania.

jak nawet uruchamiam strone z lokalnego dysku to jest ok. logowanie otwiera strone z formularzem.

pomóżcie.
Kiluk
kulmen
Nowy
Nowy
Kontakt:

Re: Nie działa html - pewnie banał ale......

Post autor: kulmen »

Generalnie trudno stwierdzić co jest przyczyną, ale myśle, że tkwi ona w źle skonfigurowanej bazie, braku obsługi na serwerze zmiennych sesyjnych bądź wysyłania ciasteczka nie pod ten adres co trzeba. Logowanie ma pewnie zabezpieczenia powodujące, że w niektórych warunkach lub zawsze po błędach w logowaniu wysyła nagłówek html mówiący, że strona nie istnieje.
Kiluk
Nowy
Nowy

re

Post autor: Kiluk »

Dzięki
Juz neaktualne.
Poradziłem siobie
Kiluk
ODPOWIEDZ