Proszę o ocenę.
Wszelkie uwagi mile widziane
Strona do oceny www.aramis-inwest.eu
Re: Strona do oceny www.aramis-inwest.eu
Jesli chodzi o treść, to strona jest całkiem ok. Szata graficzna jest natomiast uboga i mało zachęcająca. W wizualizacjach, po kliknięciu na obrazek, obrazek powinien wyświetlać się w nowym oknie, albo w inny sposób umozliwiający powrót bez koniczeności używania przycisku "wstecz" przeglądarki.
Dzięki
Co do tego obrazka w nowym oknie to było wyraźne życzenie klienta , który twierdzi ,że często ma bałagan gdy pootwiera kilka okien. Dlatego chciał ,żeby to było w tym samym miejscu.
Szata graficzna będzie dopieszczana.
Pozdrawiam
Co do tego obrazka w nowym oknie to było wyraźne życzenie klienta , który twierdzi ,że często ma bałagan gdy pootwiera kilka okien. Dlatego chciał ,żeby to było w tym samym miejscu.
Szata graficzna będzie dopieszczana.
Pozdrawiam
Grafika naprawdę uboga, ale to pewnie zmienisz. Trochę mi się nie podoba to menu, jeśli już ma być rozwijane to przynajmniej tylko raz. Zmieniłbym jeszcze style dla linków.
aramis
Przede wszystkim podziel text na kolumny.
Co do designu, wydaje mi się że kolory loga nie współgrają z resztą.
Dodatkowo widać grube ziarno na czarno-białej części banera u góry.
Nie wiem czy to wina zbytniej kompresji czy słabej fotki.
Piszesz w xhtml strict a tu :
<div style="width:750px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;"> To powinno chyba być w arkuszu css??
Co do designu, wydaje mi się że kolory loga nie współgrają z resztą.
Dodatkowo widać grube ziarno na czarno-białej części banera u góry.
Nie wiem czy to wina zbytniej kompresji czy słabej fotki.
Piszesz w xhtml strict a tu :
<div style="width:750px;
margin-left:auto;
margin-right:auto;"> To powinno chyba być w arkuszu css??
Tak
Co do zgodności z W3C to muszę jeszcze dopracować inne podstrony.
Miałem problem z zakotwiczeniem loga i zostawiłem styl lokalny.
Co do zgodności z W3C to muszę jeszcze dopracować inne podstrony.
Miałem problem z zakotwiczeniem loga i zostawiłem styl lokalny.
ojej....
otóż ja muszę powiedzieć, że strona leży i kwiczy na całej lini, totalny brak grafiki, koncepcji i formy. Grafika uboga i niepoprawna [najpierw ja wymysl a potem wykonaj, NIE odwrotnie!] Text należy przeformatować i połamać wyobrażasz sobie onet z tak połamanym i formatowanym textem jak twój?
poogladaj strony duzych firm polskich i zagranicznych moze cos ci przyjdzie do głowy ocena 1/10
pozdrawiam
kuba
otóż ja muszę powiedzieć, że strona leży i kwiczy na całej lini, totalny brak grafiki, koncepcji i formy. Grafika uboga i niepoprawna [najpierw ja wymysl a potem wykonaj, NIE odwrotnie!] Text należy przeformatować i połamać wyobrażasz sobie onet z tak połamanym i formatowanym textem jak twój?
poogladaj strony duzych firm polskich i zagranicznych moze cos ci przyjdzie do głowy ocena 1/10
pozdrawiam
kuba