scroll w css
scroll w css
witam szukam kogos kto pomoze mi scrolla zrobic bo juz siedze 3 dni nad tym ni nadal jjestem w kropce jesli cos pisac chocby zaraz na gg ja wytłumacze o co chodzi
gg : 3008762
gg : 3008762
Re: scroll w css
nie pomagam na gg bo mam zle doswiadczenia, powiedz na forum o co chodzi
chciałem wstawic scrolla i nie wiem jak wpisywałem juz wszedzie
a konkretnie zalezy mi na tym zeby tabelka ta cała pod banerem z newsami była wysokosci tabelki z menu kliknij na gg to chociaz wysle c linka i zobaczyusz od razu o co mi chodzi a reszte wytłumacze ci na forum bo mi zalezy zeby to zrobic o ile wogole da sie to zrobic
a jeszcze dokłądniej to poprostu zeby przy wpisywaniu kolejnych newsów menu po lewej zostawało nieruchome a tam gdzie newsy był scroll
a konkretnie zalezy mi na tym zeby tabelka ta cała pod banerem z newsami była wysokosci tabelki z menu kliknij na gg to chociaz wysle c linka i zobaczyusz od razu o co mi chodzi a reszte wytłumacze ci na forum bo mi zalezy zeby to zrobic o ile wogole da sie to zrobic
a jeszcze dokłądniej to poprostu zeby przy wpisywaniu kolejnych newsów menu po lewej zostawało nieruchome a tam gdzie newsy był scroll
daj linka na forum, juz powiedziałem ze nie pomagam na gg
czy ja dobrze zrozumiałem, chcesz by tam gdzie sa newsy przewijało sie a menu z lewej zostało na miejscu? takie rzeczy zrobisz tylko za pomoca ramek
http://www.kurshtml.boo.pl/html/ramki_l ... ramki.html
http://www.kurshtml.boo.pl/html/ramki_l ... ramki.html
nio tak o to mi chodzi .Nie chce zeby ta trona sie wydłuzała tylko byał cały czas tej wysokosci ktorej jest teraz no nic czyli chyba nic z tym nie zrobie .Mimo to dziki za checi.Pozdrawiam 
Nie tylko za pomocą ramek. Można też taki efekt skonstruować przy pomocy CSS (poczytaj o właściwości overflow)
poczytałem ale teraz musze znalezc kogos kto pomogłby mi to wstawiac w odpowiednie miejsce 
zrobilem.Wielki dzieki za pomoc "-)