Mam bardzo skromne portfolio, jestem jednak zdania że nawet małą rzecz da się jeszcze bardziej dopracować - proszę was o krytykę i opinie
www.lucider.jof.pl
W celu sprawdzenia kodu, bez maskowania zapraszam na www.slp.vectranet.pl/~piffo/portfolio
Dzięki za krytykę - nie potrzebuję jej pozycjonować - ona ma służyć jako pokazanie moich dotychczasowych sukcesów, a nie jako narzędzie do szukania klientówMarek_bf pisze: Minusiki
- Kodowanie iso-8859-2, dzisiaj to już powinno być utf
- uzyskiwanie odstępów za pomocą <br />
- odnośniki w menu przydałoby się wylistować
- brak title w linkach
- brak kompresji headera, z tych 140KB można śmiało zrobić 50KB
Ale rzeczą, do której najbardziej sie przyczepię jest to, że pomimo, iż chcesz świadczyć usługi pozycjonowania to nie robisz tego ze swoją strona WWW. Brak jest w kodzie takich rzeczy jak nagłówki H czy wytłuszczenia. Czyli rzeczy, które wzmacniaja pozycjonowanie.
Mnie to tłumaczenie nie przekonuje, jeśli ktoś zajmuje się tworzeniem stron WWW lub ich pozycjonowaniem tworzenie poprawnego kodu powinien mieć w nawyku, jeśli tak nie jest to najczęściej oznacza, że nie zna się na tym, co robi.lucider pisze:nie potrzebuję jej pozycjonować - ona ma służyć jako pokazanie moich dotychczasowych sukcesów
Wybaczam.lucider pisze:ale wybacz za durne pytanie - ale gdzie jak inaczej niż <br />
Nie wiem czy zauważyłeś ale są tam screenyMarek_bf pisze: Co mi z tego, że masz wpisane jakieś zrealizowane pozycjonowania? Jak udowodnisz, że rzeczywiście pozycjonowałeś? Równie dobrze możesz tam napisać, że pozycjonowałeś adidas.com, to jest nie do sprawdzenie. Więc pozostaje tylko dowód w postaci Twojej oferty, który w tym momencie niepomyślnie dla Ciebie świadczy.
Podobno jej nie pozycjonowałeś.lucider pisze:No trudno żeby po tygodniu była w top10