Jak zacząć projektowanie stron www?

Wszystko, co związane z grafiką, przygotowaniem projektów www, jej optymalizacją oraz tworzeniem reklam internetowych.
aa

Jak zacząć projektowanie stron www?

Post autor: aa »

Witam Jestem grafikiem po asp i chciałabym nauczyć sie projektować strony www.Nie wiem jednak jak sie do tego zabrac, a jestem całkowicie "zielona" w tej materii.Obsługuje jedynie pakiet adobe .Jeżeli ktoś mogłby mi coś doradzić z góry dziękuje .
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: Jak zacząć projektowanie stron www?

Post autor: Marek_bf »

Witam
Tutaj masz podobną dyskusję: http://forum.webinside.pl/viewtopic.php?t=12843
aa

Post autor: aa »

Witam .Może i podobny temat ale ja nie mam 15 lat i się nie nudzę, ale chcę robić to zawodowo i szukam konkretnej podpowiedzi jak zacząć-jaki edytor html, serwer itd.-by móc nauczyć się tego naprawdę dobrze.A że jak już pisałam jestem "zielona" szukam pomocy u doświadczonych wyjadaczy , którzy też kiedyś zaczynali i mieli podobne rozterki. pozdrawiam.
konieczny
Nowy
Nowy

Post autor: konieczny »

Najlepiej poszukać jakiś kursów html-a w internecie bądź kupić sobie książkę z cyklu projektowanie stron.
HERO
Nowy
Nowy
Kontakt:

Post autor: HERO »

hmmm jezeli jestes po ASP i posiadasz ciekawe porfolio rozeslij swoje CV pod duzych agencjach interaktywnych bez znajomosci html ( do robienia stron ;) ) napewno znajdziesz ciekawa prace - wkoncu od klepania kodu jest ktos inny a ktos inny od tworzenia layoutow
ODPOWIEDZ