Witam,
Chciał bym prosić o konstruktywną opinię na temat serwisu
http://plagiaty.info
Pozdrawiam
[www] plagiaty.info
Re: [www] plagiaty.info
Polecam przejrzeć kod
np.
Takie komentarze są chyba nie potrzebne
Nawet jeżeli to są błędy wskazane przez innych użytkowników to raczej używać ładniejszych wyrażeń np.
Co do wyglądu strona trochę uboga
Ale za to dosyć ciekawy pomysł na stronę
np.
Kod: Zaznacz cały
<!--To Ewentualnie wyjebac, jak by byly problemy -->Nawet jeżeli to są błędy wskazane przez innych użytkowników to raczej używać ładniejszych wyrażeń np.
Kod: Zaznacz cały
wyrzucićAle za to dosyć ciekawy pomysł na stronę
-
marek22
Witaj,
Usunąłem te kompromitujące komentarze.
Trafna sugestia, lepiej że teraz wyszło na jaw, niż później
Odnośnie grafiki, to z założenia strona miała być prosta, bez przeładowania niepotrzebną treścią i kolorową grafiką, wiesz w stylu bloga 16 latki gdzie mamy "sweetaśne" obrazki (z takich stron lubię tylko popatrzeć w galerie ^^ ).
Chcieliśmy się nie jako odciąć od tej tendencji, aczkolwiek nad grafiką trzeba posiedzieć, bo uwierz mi, nie jestem grafikiem, a osoba za to odpowiedzialna po prostu sobie "śpi", tak więc czekamy aż się obudzi i weźmie do pracy...
Odnośnie ciekawego pomysłu, no właśnie dla tego postanowiliśmy wykonać tn serwis, wiesz to nie będzie portal w stylu NK / Fotka.pl więc nie jest to "maszynka do robienia kasy", Po prostu wiele osób do mnie pisało, słuchaj "zerżnęli mi design strony", wiadomo jak to jest popelina, więc pomyślałem kurcze a może by tak założyć taki katalog, opisujący te kradzieże ?
Blog blogiem, można ponarzekać, ale tutaj mogło by zobaczyć więcej osób, a im więcej osób tym większa dla nas satysfakcja.
Problemem jest jednak dotarcie do pewnej grupy ludzi która by się tym zainteresowała.
No ale co zrobisz, no takie miasto.
Czujcie się wolni zarejestrować, i dać sugestie odnośnie tego w jaki sposób wszystko funkcjonuje.
Siedząc nad stroną, wydaje mi się że jest fajna, ułożenie wszystkiego wydaje mi się optymalne bo się w to, napatrzyłem.
A wiadomo że błędem jest tworzenie strony pod siebie, tylko pod użytkowników, no i muszę jakoś z nimi nawiązać kontakt, taką nić porozumienia.
Pozdrawiam
Usunąłem te kompromitujące komentarze.
Trafna sugestia, lepiej że teraz wyszło na jaw, niż później
Odnośnie grafiki, to z założenia strona miała być prosta, bez przeładowania niepotrzebną treścią i kolorową grafiką, wiesz w stylu bloga 16 latki gdzie mamy "sweetaśne" obrazki (z takich stron lubię tylko popatrzeć w galerie ^^ ).
Chcieliśmy się nie jako odciąć od tej tendencji, aczkolwiek nad grafiką trzeba posiedzieć, bo uwierz mi, nie jestem grafikiem, a osoba za to odpowiedzialna po prostu sobie "śpi", tak więc czekamy aż się obudzi i weźmie do pracy...
Odnośnie ciekawego pomysłu, no właśnie dla tego postanowiliśmy wykonać tn serwis, wiesz to nie będzie portal w stylu NK / Fotka.pl więc nie jest to "maszynka do robienia kasy", Po prostu wiele osób do mnie pisało, słuchaj "zerżnęli mi design strony", wiadomo jak to jest popelina, więc pomyślałem kurcze a może by tak założyć taki katalog, opisujący te kradzieże ?
Blog blogiem, można ponarzekać, ale tutaj mogło by zobaczyć więcej osób, a im więcej osób tym większa dla nas satysfakcja.
Problemem jest jednak dotarcie do pewnej grupy ludzi która by się tym zainteresowała.
No ale co zrobisz, no takie miasto.
Czujcie się wolni zarejestrować, i dać sugestie odnośnie tego w jaki sposób wszystko funkcjonuje.
Siedząc nad stroną, wydaje mi się że jest fajna, ułożenie wszystkiego wydaje mi się optymalne bo się w to, napatrzyłem.
A wiadomo że błędem jest tworzenie strony pod siebie, tylko pod użytkowników, no i muszę jakoś z nimi nawiązać kontakt, taką nić porozumienia.
Pozdrawiam
Na pewno się zarejestruje
Ale obawiam się jednej rzeczy
Dużo będzie też fałszowań, ale cieszę się, że coraz więcej ludzi jest na stronie
Nie martw się o zarobki jakieś małe reklamy a zwróci Ci się kasa za serwer i domenę.
Ale obawiam się jednej rzeczy
Dużo będzie też fałszowań, ale cieszę się, że coraz więcej ludzi jest na stronie
Nie martw się o zarobki jakieś małe reklamy a zwróci Ci się kasa za serwer i domenę.
www.bowi.org.plmarek22 pisze:Problemem jest jednak dotarcie do pewnej grupy ludzi która by się tym zainteresowała.
-
marek22
Jak będę miał większą oglądalność to z pewnością do nich napiszę.Marek_bf pisze:www.bowi.org.plmarek22 pisze:Problemem jest jednak dotarcie do pewnej grupy ludzi która by się tym zainteresowała.
Teraz gdy strona dopiero startuje nie ma co im głowy zawracać.
Żeby zgodzili się na jakąś współpracę muszą mieć z tego jakieś korzyści, wiadomo że nikt nie będzie tutaj miłosiernym samarytaninem.
Mam pytanie, myślałem nad zmianą systemu komentarzy i zrobiłem takie coś:
http://plagiaty.info/zobacz7,Czy_zaufal ... mie__.html
Założenie zakłada że pokazywanych będzie 5 najnowszych komentarzy ( rozwiniętych).
Segregowane od najnowszych -> do najstarszych.
Powyżej pięciu, będą zamknięte, a na karcie będzie widoczny autor i czas w jakim została wiadomość napisana.
Wg mojej oceny, taki sposób jest czytelniejszy.
A jak wasze odczucia ?
Wiecie, tak na pierwsze spojrzenie.