[www] Instalandia.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
cisza

[www] Instalandia.pl

Post autor: cisza »

Instalandia.pl - Twoje centrum darmowego oprogramowania

Serwis zajmujący się przede wszystkim katalogowaniem stabilnych wersji oprogramowania objętego takimi licencjami jak Freeware, Shareware, Adware, Trial, Demo i im podobnymi. Dodatkowo kładziemy nacisk na treść merytoryczną (artykuły), w którą chcemy przede wszystkim wprowadzać innowacyjność i wysoką jakość. Tym samym stworzyliśmy sekcje, które ciężko znaleźć na łamach innych serwisów tego typu. Projekt istnieje trochę ponad miesiąc, więc nie ma co się spodziewać wielkiej zawartości, jednak pracujemy nad stroną praktycznie cały czas i mimo młodego wieku, zawiera już mały zbiór materiałów z którymi warto się zapoznać.

Strona od zera (można powiedzieć - od czystej kartki) powstawał dwa miesiące, a za skrypt, grafikę i kod xhtml/css odpowiadam ja. Przy treści pomogła mi moja niezastąpiona dziewczyna i obecnie we dwójkę tworzymy redakcję serwisu. Mamy pełno pomysłów, na realizację których potrzebujemy tylko czasu.

Słyszałem opinie o serwisie zaraz po jego starcie. Jestem bardzo ciekaw wrażeń, jakie może wywołać po pierwszym miesiącu życia.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do wyrażania opinii.
ODPOWIEDZ