[WWW] www.swiatwyscigow.pl

Tutaj uzyskasz cenne porady i słowa konstruktywnej krytyki na temat własnych projektów związanych z internetem.
ODPOWIEDZ
Easy

[WWW] www.swiatwyscigow.pl

Post autor: Easy »

Świat Wyścigów! - Pierwszy polski serwis motoryzacyjny poświęcony wyścigom samochodów turystycznych, taki serii jak FIA GT, FIA WTCC czy Kia Lotos Cup jak i polskim wyścigom torowym. Czasami również pojawią się wzmianki o Formule 1, która jak nie patrzeć ma taką popularność w ostatnich dzięki Robertowi Kubicy, są to pseudo "eksperci" od F1, zwani inaczej "kubicomaniacy".

Serwis istnieje dopiero 7 miesięcy powstał na początku maja, gdzie został wgrany system cms strony i forum. Za początek serwisu jednak uważam 1 czerwca tego roku. Kiedy to pojawił się nasz pierwszy poważny nius.

Obecnie pracuje nad rozwojem serwisu i zwiększeniem jego popularności, a także liczby użytkowników na forum.

Na przyszły rok planujemy uruchomić encyklopedię motosportów, podobną do tej na F1Ultra.pl, lecz rozbudowaną o inne serie wyścigowe.

Adres strony, to http://www.swiatwyscigow.pl
Adres strony, to http://www.swiatwyscigow.pl/forum

Pozdrawiam, Easy, chyba zobrazowałem dosłownie całą stronę.
rafalfilipkowski
Nowy
Nowy

Re: [WWW] www.swiatwyscigow.pl

Post autor: rafalfilipkowski »

Nie ma co oceniać
Template Design © GavickPro. All rights reserved.
chyba wszystko zobrazowałem.

Pozdraiwam
Easy

Post autor: Easy »

Tylko jak tak cwaniaczka zgrywasz, warto by było abyś porównał oryginalną wersję do tej używanej na stronie.
rafalfilipkowski
Nowy
Nowy

Post autor: rafalfilipkowski »

A skąd mam wiedzieć jak oryginalna wersja wygląda, dałeś :-D Raczej nie ma za bardzo co tu oceniać.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ