Proszę o ocenę strony firmy remontowo budowlanej.
http://www.amc-parkiet.pl
www.amc-parkiet.pl
Re: Ocena strony firmy remontowej
skupie się na usability bardziej. Dwie rzeczy, które moga denerwować. Pierwsza to brak galerii. Jak czegoś nie ma to nie powinno się dawać do tego linków, tylko zniechęca to klienta(plus galeria w tym samym oknie powinna być nie w nowym).
Druga to prawa kolumna kompletnie niepotrzebna i nie pasująca do strony firmowej. Wywalił bym ją odrazu.
Do tego tło strony jako zdjęcie na 100% strony... Na mniejszych rozdzielczościach może wyglada dobrze, u mnie dochodzi już do powielania i "widać sztukowane tło". I na koniec na pokazie slajdów parkietów na jednym zdjęciu przydało by się doszorować tą podłoge(brudną klientów nie przyciągniecie
).
A tak pozatym to taka poprawna firmowa strona. Zastanowił bym sie jeszcze na kolorami linków czy nie wykorzystać więcej brązowego,ciemny pomarańcz zwłaszcza, że w takim kolorze jest logo.
Druga to prawa kolumna kompletnie niepotrzebna i nie pasująca do strony firmowej. Wywalił bym ją odrazu.
Do tego tło strony jako zdjęcie na 100% strony... Na mniejszych rozdzielczościach może wyglada dobrze, u mnie dochodzi już do powielania i "widać sztukowane tło". I na koniec na pokazie slajdów parkietów na jednym zdjęciu przydało by się doszorować tą podłoge(brudną klientów nie przyciągniecie
A tak pozatym to taka poprawna firmowa strona. Zastanowił bym sie jeszcze na kolorami linków czy nie wykorzystać więcej brązowego,ciemny pomarańcz zwłaszcza, że w takim kolorze jest logo.
Re: Ocena strony firmy remontowej
zobacz jak bedzie wygladac cos ala to: usun tlo i porozciagaj na boki kolor topu i menu a reszta biale, wdg mnie wyjdzie bardziej profesjonalnie albo poprostu usun to tlo i daj bialy