Stare są świetne, ale np. płyta Lifelines jest także bardzo dobra, polecamŁukasz Świerżewski pisze:wolałem ich stare piosenki niż te nowe!
Jakiej słuchacie muzyki
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Jakiej słuchacie muzyki
Zaraz wymienie zespoły, których słucham, lecz najpierw kilka postów, które mnie zaintrygowały. O to one:
--]
A ja osobiscie słucham metalu ale w wydaniu bardziej wymagajacym niz Metalipa i takie tam Linking parki.
Zespoły: "Oczywiscie, słucham zespołu w zależnosci od nastroju"
- Iron Maiden
- Nightwish
- Apocalyptica
- Manowar
- CoB
- Rhapsody
- Helloween
- Stratovarius
- Gamma Ray
- Anethema
- Katatonia
- Opeth
Czasami troche klasyki:
- AC/DC
- Deep Purple
- Led Zeppelin
I rzadziej muzyki z niepowtarzalnym klimatem Grunge:
- Alice In Chains
- Pearl Jam (po Rio Act)
- Soundgarden
Zawsze warto przysłuchac sie kapeli, która wie co to dobry wokal i co sie powinno robic z gitarą
P.s Widze, że nia ma tłumów w tym temacie. W wiekszosci muzyka klubowa widze i "szybko wpadająca w ucho".
Osoby, które wymieniłem w cytatach nie powinny sie czuc urazone ja tylko chciałem zebyscie nie zyli w głebokiej nieswiadomosci i niewiedzy.
Ok. To koniec mojego Dłuuugiiiiiegooooo pooosttuuu.
[-- Wiedziałem ze tak ksywka jest od tej kapeli...;] --]nin pisze:Mój typ: rock / rock industrial / industrial / digital hardcore
Wykonawcy:![]()
Nine Inch Nails
.......
[--Sorry gdzie tu metal? Ja nie widzeMazi pisze:Ja slucham najczesciej hip-hop, rock, hard rock, czasem metal...:
- Linkin Park
- UFO
- P.O.D
- The Rasmus
- Kaliber 44
- Paktofonika
itp.
[-- Dobrze ze CoB dodałeś bo myslałem za sam blues wymieniasz--]Szczav pisze:Mocny Rock, metal, polski blues. Linkin Park, KORN, Nirvana, System of a down, Seventh, Rage Against the Machine, POD, Papa Roach, Metallica, Children of Bodom, Dżem, Loch Ness.
[-- A to metalika zwłaszcza nowy krązek swietny przykład Metalu, a i jesli dla ciebie grunge to tylko Nirvana to współczuje --]mechusar bait pisze:metal, grunge, rock
z zespolow Metallica, Nirvana, Moonspell, Scorpions, Queen itp
A ja osobiscie słucham metalu ale w wydaniu bardziej wymagajacym niz Metalipa i takie tam Linking parki.
Zespoły: "Oczywiscie, słucham zespołu w zależnosci od nastroju"
- Iron Maiden
- Nightwish
- Apocalyptica
- Manowar
- CoB
- Rhapsody
- Helloween
- Stratovarius
- Gamma Ray
- Anethema
- Katatonia
- Opeth
Czasami troche klasyki:
- AC/DC
- Deep Purple
- Led Zeppelin
I rzadziej muzyki z niepowtarzalnym klimatem Grunge:
- Alice In Chains
- Pearl Jam (po Rio Act)
- Soundgarden
Zawsze warto przysłuchac sie kapeli, która wie co to dobry wokal i co sie powinno robic z gitarą
P.s Widze, że nia ma tłumów w tym temacie. W wiekszosci muzyka klubowa widze i "szybko wpadająca w ucho".
Osoby, które wymieniłem w cytatach nie powinny sie czuc urazone ja tylko chciałem zebyscie nie zyli w głebokiej nieswiadomosci i niewiedzy.
Ok. To koniec mojego Dłuuugiiiiiegooooo pooosttuuu.
Ostatnio zmieniony wt wrz 02, 2003 7:57 pm przez Lucynd, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Szczav
- Nowy

- Kontakt:
Strasznie sie czepisz gargus. Jak ktoś słucha metalu to nie znaczy, że jako ulubione zespoły wypisze ci tylko metalowe. Nie zauważyłem żeby ktoś twierdził, że LP jest metalowy...
only polish hip-hop :
Thinkadelic
Pfk kompany
K44 (raczej starsze plytki)
Fenomen
Godziny Szczytu
Żywe Srebro
i jeszcze troszke tego jest...
aha, i jestem z prezesem towarzystwa "Peja burakiem"
Thinkadelic
Pfk kompany