Przywitania
Re: Przywitania
o widze ze wiecej takich, co pilke nozna nie lubia >] witajcie w klubie - ja nie lubie zadnego sportu poza palce-w-klawiature (bardzo fajny sport)
DYWANY SUX parkiet rulez!
Tak więc ludu pracujący nie lubiący piłku nożnej ŁĄCZMY SIEDreen pisze:o widze ze wiecej takich, co pilke nozna nie lubia >] witajcie w klubie - ja nie lubie zadnego sportu poza palce-w-klawiature (bardzo fajny sport)
czyli robimy socket(), bind() i connect()! też nienawidzę piłki nożnej tak samo jak każdej innej piłki i innych sportów. A tak przy okazji - programuję już 8 lat!
-
Wojciech Kocjan
- Zaczyna działać

Eeee... chłopaki, ale ja żartowałem z tą piłką (patrz sygnaturka)
Tak naprawde to jest to genialny sport 
A kto ci powiedział, że my żartujemy 
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
iniside na prezydenta !!iniside pisze:A kto ci powiedział, że my żartujemy
Dawid jak mie dzienki tobie wybiorą zostaniesz Premierem !Dawid Kulbaka pisze:iniside na prezydenta !!iniside pisze:A kto ci powiedział, że my żartujemy
ej iniside nie zapomnij o reszcie, moze znajdzie sie jakas posada ministra, co? mi by pasowal minister infrastruktury - moze wysuwac jakies odjechane pomysly >] a jak nie to jakies nowe ministerstwa mozna stworzyc - na przyklad: Minister do spraw Webmasteringu >] co wy na to?
Spokojnie dla każde sie znajdzie posadka jak bendzie za malo to zrobimy nowe ministerstwo ;]. A jak i tego sie już nie da to posade posła macie gwarantowaną ;]Dreen pisze:ej iniside nie zapomnij o reszcie, moze znajdzie sie jakas posada ministra, co? mi by pasowal minister infrastruktury - moze wysuwac jakies odjechane pomysly >] a jak nie to jakies nowe ministerstwa mozna stworzyc - na przyklad: Minister do spraw Webmasteringu >] co wy na to?
Jak juz znalazlem to forum, to sobie przynajmniej posta popelnie jeszcze jednego.
Nazywam sie Staszkiem. Programuje od kiedy pamietam
. m.in. C, C++, perl, asm, TP, (ba)sh, php, VB i inne dziwactwa (xslt to tez programowanie? w koncu ma if'y i foreach'e
).
Nie lubie:
- M$
- VB, TP
- gg, czatow
- pilki noznej
- klawisza <alt>, charsetow "win-*"
- robic grafiki na strony
Lubie:
- bilard (i inne sporty z malymi kulkami)
- kabarety
- jabbera
- programowac, eksperymentowac
- q3+cpma
- uzywac skrotow
A skoro to maja byc powitania, to witam forumowicze... chyba zaczne tu czesciej pisac
Nazywam sie Staszkiem. Programuje od kiedy pamietam
Nie lubie:
- M$
- VB, TP
- gg, czatow
- pilki noznej
- klawisza <alt>, charsetow "win-*"
- robic grafiki na strony
Lubie:
- bilard (i inne sporty z malymi kulkami)
- kabarety
- jabbera
- programowac, eksperymentowac
- q3+cpma
- uzywac skrotow
A skoro to maja byc powitania, to witam forumowicze... chyba zaczne tu czesciej pisac
Noo gratuluje odwagi
napisania że nie lubisz MS 
I witam w klubie nie lubiących piłki nożnej
I witam w klubie nie lubiących piłki nożnej
Nie trzeba chyba mówić, ze ja też nie lubię MS, wszystkiego co z nim związane i jemu podobnych
(to tak na wszelki wypadek, gdyby kiedys się znalazła jakaś firma na podobnym poziomie). A nie lubię ich za to, że pisanie pod windoze jest koszmarnie upiorne a systemy są dziurawe jak sito po ostrzale
(czego przykładem jest pakiet PowerGG - przyp. red.) Nie lubię też producentów klawiatur, bo umieszczają zbędne klawisze między Alt-em i Ctrl-em... Generalnie nie lubię firm programistycznych (łącznie z niektórymi Linux-owymi, w szczególności RedHat-a), bo ich oprogramowanie nie daje się uruchomić na i586 200MHz 32MB. Nie lubię internetu bo jest w nim zbyt dużo reklam (poza www.kernel.org
) Nie lubię Flasha i innych programów graficzno-podobnych, nie lubię 3DS MAX-a (używam Blendera - www.blender3d.org. Dlaczego? nie wiem, może dlatego, że jest GPL??
) Nie lubię szkoły.
Czego ja jeszcze nie lubię.......... czegoś na pewno, jak sobie przypomnę, to napiszę.
PS.
Przypomniałem sobie - nie lubię firmy Danone bo ma beznadziejne reklamy
Czego ja jeszcze nie lubię.......... czegoś na pewno, jak sobie przypomnę, to napiszę.
PS.
Przypomniałem sobie - nie lubię firmy Danone bo ma beznadziejne reklamy
heh to moze zmiencie temat z 'Przywitania' na 'Narzekania'
zachecalbym raczej do opowiadania o tym co sie lubi:
zachecalbym raczej do opowiadania o tym co sie lubi:
niz o tym czego sie nie lubi:ja pisze:tatra mocne rulez
generalnie ostatnio zakochalem sie w planszowej - dawno juz zapomnianej przez wielu grze 'Magia i miecz' i mam zamiar robic do niej rozszerzenie. chetnych do wspolpracy prosze na pw/mailja pisze:nie lubie warki strong i uwazam ze jest beznadziejna
Nie trzeba chyba mówic, że lubie Linuxa i wszystkiego co z nim związane i jemu podobnych....
Lubię pisac na Linuxa (głównie Assembler, C), lubię grzebać w kernelu (niektóe programyu mają zastrzeżenia niestety), lubię grzebać w komputerze od strony elektronicznej (lutownica, gaśnica, te klimaty
), lubię stare maszyny (bo mają wieksze elementy i łatwiej się lutuje
), lubię chemię (pirotechnikę), lubię fizykę (kwantową i optykę), lubię czytać (o fizyce? nie, zdawało mi się... to jest jednak o komputerach), lubię biologię (genetykę) i wiele wiele wiele innych rzeczy, których nas nie uczą w szkole. Lubię spać
Co ja jeszcze lubię.......... coś na pewno, jak sobie przypomnę, to napiszę.
PS.
Przypomniałem sobie - lubię WI
Co ja jeszcze lubię.......... coś na pewno, jak sobie przypomnę, to napiszę.
PS.
Przypomniałem sobie - lubię WI
To teraz ja.
Lubię:
+ tworzyć grafikę komputerową
+ Corela
+ Mozillę
+ SciTE
+ aktywny tryb życia
+ jazdę na rowerze górskim
+ koszykówkę