Czytam, że webmaster to człowiek?
-
Dawid Kulbaka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Czytam, że webmaster to człowiek?
az takim fanem nie jestem niestety, choc zaczynam zalowac.. coldplay spoko zespol
A lubicie Triabl, House, Underground, Trance, Hardstyle, Hard Trance, Tribal Trance, Jungle, i jeszcze kilka innych odmian których nazw nie pamiętam 
Bo klubowego techna to osobiscie komletnie nie trawie (takiego jak jest w polsce, to bardziej dance/pop techno/Club Techno niż Techno..)
Co do samego tematu. Webmaster ze mnie taki jak łysy walący grzywką o kant koła
. Ale wedle autora tematu powinien ciągle mówić o systemach operacyjnych i sprzęcie (co też skrzętnie czynie lol). Chociaż lubie inne rzeczy (Elektronike ogólnie pojęta od muzki zaczynając) 
Bo klubowego techna to osobiscie komletnie nie trawie (takiego jak jest w polsce, to bardziej dance/pop techno/Club Techno niż Techno..)
Co do samego tematu. Webmaster ze mnie taki jak łysy walący grzywką o kant koła
hehehe lubie lubie a nawet trohe hard tehno i tribalu zamiescilem tutajiniside pisze:A lubicie Triabl, House, Underground, Trance, Hardstyle, Hard Trance, Tribal Trance, Jungle, i jeszcze kilka innych odmian których nazw nie pamiętam
Nie lubimy, bo nie znamy.
Techno nie lubimy, bo nam nie leży - wolimy pierwiastki grup 1-13, aczkolwiek bez przesady z tymi na samym dole 
A autor zrobił temat, wyszedł i nie wrócił. Może jeszcze przyjsdzie i coś powie mądrego...
A autor zrobił temat, wyszedł i nie wrócił. Może jeszcze przyjsdzie i coś powie mądrego...