pomoc... Różowa strona

Wszystko, co związane z grafiką, przygotowaniem projektów www, jej optymalizacją oraz tworzeniem reklam internetowych.
masterlool
Nowy
Nowy

pomoc... Różowa strona

Post autor: masterlool »

Witam!
Czy mógłby mi ktoś pomóc mam taki problem ponieważ kumpel zlecił mi zrobienie strony o pedałach 8) No i ma konkretne wymagania bo ma być różowa... Może ma ktoś jakieś layouty czy jakieś strony na których można się wzorować??
Marek_bf
Administrator
Kontakt:

Re: pomoc... Różowa strona

Post autor: Marek_bf »

Witam

Pisz poprawnie politycznie: „Strona o Gejach”, go jak ciepłe chłopaki zobaczą Twój tekst to nici z zamówienia :). Swoją drogą ciekawe zamówienie, proponował bym spotkanie w cztery oczy z właścicielami strony, z pewnością burza mózgów (i nie tylko) byłaby obfitując w pomysły i nowe Twoje spojrzenia na zagadnienie. ;)

Teraz poważniej, poprzeglądaj w necie strony o tej tematyce (bez świadków i usuń później ślady z przeglądarki. Chyba, że… nie musisz. ;) ). Wskocz tutaj, dobierz kolory http://www.colorschemer.com/online.html, zrób fotki atrakcyjnym kolegom i masz wszystko co potrzeba. Jeszcze może kwiatki i takie tam...
:)
masterlool
Nowy
Nowy

Re: pomoc... Różowa strona

Post autor: masterlool »

heheh dzięki gdy zobaczył tą stronę którą zrobiłem chciał mi dać buziaka... :oops: :oops: :oops: Niestety nie pochwalę się moim gejowskim dziełem bo po wysłaniu mu całej strony skasowałem przez przypadek :roll: ... ps. z tym buziakiem to na serio 8) :roll:
ODPOWIEDZ