Czy mógłby mi ktoś pomóc mam taki problem ponieważ kumpel zlecił mi zrobienie strony o pedałach
pomoc... Różowa strona
-
masterlool
- Nowy

pomoc... Różowa strona
Witam!
Czy mógłby mi ktoś pomóc mam taki problem ponieważ kumpel zlecił mi zrobienie strony o pedałach
No i ma konkretne wymagania bo ma być różowa... Może ma ktoś jakieś layouty czy jakieś strony na których można się wzorować??
Re: pomoc... Różowa strona
Witam
Pisz poprawnie politycznie: „Strona o Gejach”, go jak ciepłe chłopaki zobaczą Twój tekst to nici z zamówienia
. Swoją drogą ciekawe zamówienie, proponował bym spotkanie w cztery oczy z właścicielami strony, z pewnością burza mózgów (i nie tylko) byłaby obfitując w pomysły i nowe Twoje spojrzenia na zagadnienie. 
Teraz poważniej, poprzeglądaj w necie strony o tej tematyce (bez świadków i usuń później ślady z przeglądarki. Chyba, że… nie musisz.
). Wskocz tutaj, dobierz kolory http://www.colorschemer.com/online.html, zrób fotki atrakcyjnym kolegom i masz wszystko co potrzeba. Jeszcze może kwiatki i takie tam...

Pisz poprawnie politycznie: „Strona o Gejach”, go jak ciepłe chłopaki zobaczą Twój tekst to nici z zamówienia
Teraz poważniej, poprzeglądaj w necie strony o tej tematyce (bez świadków i usuń później ślady z przeglądarki. Chyba, że… nie musisz.
-
masterlool
- Nowy

Re: pomoc... Różowa strona
heheh dzięki gdy zobaczył tą stronę którą zrobiłem chciał mi dać buziaka...
Niestety nie pochwalę się moim gejowskim dziełem bo po wysłaniu mu całej strony skasowałem przez przypadek
... ps. z tym buziakiem to na serio