Witam,
Mam sądzę ciekawą ofertę dla programisty / kodera, który chciałby zająć się pozycjonowaniem.
Wyobrażenia o pozycjonowaniu jako wiedzy tajemnej są trochę przesadzone, jednak wątpliwości nie ulega fakt ze zdobycie potrzebnej wiedzy + doświadczenia, które jest w tej branży absolutnie nie zbędne to co najmniej rok pracy.
Posiadając wiedze i doświadczenie w branży ( byłem moderatorem największego forum nt. pozycjonowania w polsce – odszedłem na własną prośbę w grudniu, zajmowałem się komercyjnym pozycjonowaniem w tym dużych firm) chcę zaoferować współpracę na zasadzie barteru, dla osoby znającej php +html/css, chętnie także inne języki i administracja serwerami na linuxie.
Jestem gotów przekazać swoją wiedze i doświadczenie praktyczne, na tyle na ile jest to możliwe, a także podzielić się pomysłami na budowę unikalnego zautomatyzowanego zaplecza, trochę doświadczenia związanego z budowaniem stron zarabiających na reklamach Adsense, także spory projekt komercyjny w branży SEO do wspólnej realizacji na zasadach ustalonych indywidualnie z wybraną osobą.
W zamian oczekuje realizacji pomysłów od strony technicznej, których efekt finalny z założenia ma być wykorzystywany przeze mnie i przez kodera, czy razem czy osobno to już kwestia indywidualnych ustaleń.
Wszelkie szczegółowe kwestie omówię z osobami zainteresowanymi, które spełnią moje podstawowe wymagania:
1. Terminowość – jeśli umawiamy się że za miesiąc coś będzie - musi być
2. Dobrego kontaktu – mam różne zajęcia i często nie ma mnie w dzień przy komputerze, ale pod telefonem jestem 24/7 i oczekuje ze w razie palącej potrzeby będę mieć podobny kontakt z Tobą.
3. Dobrej znajomości php i (x)html+css, inne języki, lub zdolność szybkiego uczenia się mile widziane.
Mile widziane, acz niekonieczne:
1. Ukończone 18 lat
2. Doświadczenie przy pisaniu bardziej zaawansowanych skryptów, w szczególności chodzi o optymalizacje pod kątem zużycia zasobów
Zainteresowanych poproszę o przesłanie mi podstawowych informacji o sobie:
Umiejetnosci
Doswiadczenie
Region zamieszkania (mile widzana możliwość spotkania, przynajmniej od czasu do czasu)
Kontakt ze mną:
Leszek<at> _nospam_ wolany.pl
Lub gg: 2359855
Nie odbieram PW na tym forum, więc prosze na nie nie pisac!