[www] etna.art.pl
[www] etna.art.pl
witam. oddaję stronę do oceny. czekam na Wasze komentarze. odpowiedzcie też na pytanie: czy w mozilla firefox zauważyliście rozjeżdżanie strony?
-
htmlowiecii
- Nowy

Re: [www] etna.art.pl
strona prezentuje się dobrze pod Firefoxem, ten piorun w tle menu zmniejsza czytelność, reszta czytelna ,kod w normie(przejrzysty).
jedynie co można powiedzieć to to ,że efekt zmęczenia oczy jest mniejszy gdy mamy odczynienia z schematem jasne tło ciemny tekst, ale zdaje sobie sprawę ,że ze wzgląd na treść strony takie rozwiązanie nie zostanie wprowadzone
jedynie co można powiedzieć to to ,że efekt zmęczenia oczy jest mniejszy gdy mamy odczynienia z schematem jasne tło ciemny tekst, ale zdaje sobie sprawę ,że ze wzgląd na treść strony takie rozwiązanie nie zostanie wprowadzone
Witam kolegów z mojego miasta(MK) i co nie których to znam osobiście.
Brawa, że odwiedziliście najlepsze forum w Polsce.
Co do strony rzeczywiście męczy oczy, ale stronka jest oryginalna.
Tego piorunka przesunął bym odrobine w prawo aby nie zasłaniał aż tak menu.
Ale brawa chłopacy z Malborka za stronkę.
Brawa, że odwiedziliście najlepsze forum w Polsce.
Co do strony rzeczywiście męczy oczy, ale stronka jest oryginalna.
Tego piorunka przesunął bym odrobine w prawo aby nie zasłaniał aż tak menu.
Ale brawa chłopacy z Malborka za stronkę.
Strona ok - pomimo, jak ktoś wcześniej wspomniał, czarnego tła.
Jedna rzecz jeszcze nie uszła mojej uwadze - wchodzę i nie wiem z czym mam doczynienia ... przydało by się gdzieś napisać, że jest to strona / blog zespołu muzycznego. I te animacje w banerze ... troszkę przedpotopowe.
Jedna rzecz jeszcze nie uszła mojej uwadze - wchodzę i nie wiem z czym mam doczynienia ... przydało by się gdzieś napisać, że jest to strona / blog zespołu muzycznego. I te animacje w banerze ... troszkę przedpotopowe.